Forsberg 4691 Napisano April 25, 2024 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam izgubio jedan od svojih komunikatora, a planiram da krenem na put u subotu. Ako ima neko u BG-u da bi prodao svoj i da je spreman da se od njega rastane već sutra, bio bih rad da mu dopunim novčanik u zamenu za komunikator. Slušalice i instalaciju imam i nisu mi potrebni. U pitanju je ovaj model i treba mi samo jedan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1027 Napisano April 26, 2024 Zainteresovan, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Xinowy V6 PRO, to mu dođe isto što i EJEAS V6 PRO, isti je proizvođač samo drugo ime. Pošto vidim da ti je hitno, ako ti igra ulogu, mogu da ti pozajmim, pa ćeš mi vratiti dok ne kupiš taj koji tražiš. Nov je, stigao mi je pre nekih 7 dana i ideja je da ga čuvam kao rezervu ako moj rikne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4691 Napisano April 26, 2024 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Luka, ali verujem da nije isto kačenje kao ovaj jedan koji imam Uzeću jedan komad od Nolanke, tako da ću da stavim lock na temu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...