laband 162 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nove bočne torbe VANUCCI 20litara , mogućnost proširenja. Cena 100 eura Može i zamena za givi kofere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi može i zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zainteresovan .. imas pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Jel jos aktuelno ovo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno je i dalje samo sto su sada torbe kod mene jer laband i ja napravili zamenu za kofer koji jako dugo zeli za svoj motor u svakom slucaju meni je iskrsao motor sa svim koferima na sebi pa mi torbe nece trebati pa ko ih zeli neka se slobodno javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li mi reci dimenzije torbi, da vidim kako bi to stajalo na mojoj hondi...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan duzina 50, sirina 25 a debljina 15 cm ali bez prosirenja koje imaju imaju i dodatke da mogu na ramenu da se nose i cak torbu u koju mogu da se stave kad se skinu sa motora, ceo komplet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 3, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ove torbe treba da uđu u legendu , za 3dana su imale tri vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan I koja im je sad cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cena je niza samo 80e za kes do kraja nedelje ta cena od ponedeljka se vraca na staru cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan torbe su prodate a novi vlasnik i vise nego srecan tako da moze lock na temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...