Shesti 3 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto tema kaze, na prodaju potpuno nov termo kobinezon (znaci kisni kombinezon sa termo postavom) Proof. Velicina je XL (ja sam visok 181, meni je dobar). Cena 50e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan sto se visine tice, dobro je, ali koliko si sirok (tezak)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno tezim oko 78-79kg, ponekad imam i 71-72, a ponekad i preko 80...mada o tome ne moras da brines, mislim da je kombinezon prilicno sirok, i dozvoljava varijacije te vrste (ima onaj lastis na sredini)... Ne skodi nista da probas ako zelis da ga kupis (tu prednost imas i kod mene, k'o u radnji, umesto da narucujes ), pa ako ne valja, nista...mada mislim da ce valjati ako si te visine i ako nisi ekstremno tezak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 1, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan imam ga i bas sam se danas ceo dan vozao u njemu. nije bilo padavina ali sam ga navukao radi temperature. znaci u bgd na 1-3 stepena sa farmerkama i letnjom moto jaknom ispod, nisam imao problema sa hladnocom. znaci: preporucujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ne skodi nista da probas ako zelis da ga kupis (tu prednost imas i kod mene, k'o u radnji, umesto da narucujes ), pa ako ne valja, nista...mada mislim da ce valjati ako si te visine i ako nisi ekstremno tezak. cak sam i malo nizi, 178, ali sam (mislim je to u boksu 2 kategorije vise) oko 1m, kako bi to nas narod rekao ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 3, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Niko nece kombinezon? Ajmo ljudi, ekstra stvar za po gradu zimi, obuces to, svuces kad sidjes sa motora i ostavis u koferce...A i za duge ture kad je zima...cena je manje nego sto je placeno, kombinezon je NOV, na njemu jos stoji markica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Neskez probao, nazalost, ako imate 100kg - nece vam pasovati Znaci za nekog 180cm+/- 4-5cm i do 90-tak kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, evo opet zime, aktuelna oprema, sta vam je? Ovo je poor-man's zimska oprava, imas ovo i mos' po minusu da teras, ispod obuces svoju standardnu jaknu...I cena je vise nego ok, za te pare obican kisni kombinezon da kupis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Evo, moze i kao skijaski kombinezon lagano da sluzi (posto je sad sezona) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Februar 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A mož' li se skine ta termo postava? Možda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze. Kombinezon je ceo "vatiran" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...