Vandrokaš 1253 Napisano April 19, 2024 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam na ovu radnju sasvim slučajno. Zove se RAD i nalazi se u Belgiji. Naravno da ima webshop koji funkcioniše odlično. Apsolutno ih preporučujem. Cene su povoljnije nego, recimo, u FC MOTO. Ja sam poručivao da mi stvari dođu kod prijatelja u Beču (nikako nemam poverenja u našu poštu u kombinaciji sa carinom). Za vrednost robe preko 100 EUR je slanje besplatno (ovo govorim za Austriju kao mesto isporuke). Kupio sam i pantalone i jaknu preko njih. Osetnooo jeftinije je bilo a stvari su stizale par dana posle plaćanja. Evo i linka: RAD | Premium brands Rock-bottom prices WWW.RAD.EU Buy your motorcycle clothing, helmets, motorcycle accessories and replacement parts here. Lowest Price Guarantee ✓ Fast delivery ✓ Safe payment ✓ 30-days return policy ✓ Pa, nije na odmet proveriti ... Pozdrav svima. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...