Jump to content

Moto Zajednica

Pocinje naplata ulaza za vozila u NP Tara

Recommended Posts

• Zainteresovan, 372 postova
  • Motocikl: R1150GS
Pre sat vremena, goran-sm je napisao:

Kada sam pre par godina na Kotromanu pitao zašto mi naplaćuje ekološku taksu iako nisam zagađivač sa motorciklom od 500 kubika, rekla je "Moram".  Rekoh: da li je to zbog sveg onog đubreta koje sam morao da gledam kraj puta dok sam prolazio kroz "Nacionalni park".

Zaista ne bi trebalo, imaju radnici koji idu kvadom sa prikolicom i zaduženi su da skupljaju sitno smeće. 

Ne bih se hvatao teme Parka prirode Mokra Gora, opet će tupani da me spopadnu sa intelektualnim argumentima da je Kusti masna kosa, ali važno je da ljudi znaju da on ima dosta višu dimenziju. 

Prva bitka protiv stranaca koji bi naše planine malo raskopavali i odvozili šta ima u njima je dobijena upravo tu, osnivanjem Parka.

Ne bude li jednog dana Parka...ne znam.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1441 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
23 hours ago, goran-sm said:

Kada sam pre par godina na Kotromanu pitao zašto mi naplaćuje ekološku taksu iako nisam zagađivač sa motorciklom od 500 kubika, rekla je "Moram".  Rekoh: da li je to zbog sveg onog đubreta koje sam morao da gledam kraj puta dok sam prolazio kroz "Nacionalni park".

Ovo je tema !

Ljudi ne naplacuju "prolaz" , nego ekolosku taksu... 

To je ok..

Nije ok , sto Uzicani traze da ne placaju jer imaju tu plac , lokalci su i sve vec sto se prica... jel ekoloska taksa pitam ja ?! jeste !! onda oslobodjenje vazi za aute na struju a ne na uzicane :)

• Haha 1

• Drug član, 2300 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
pre 6 minuta, Darko Mihajlovic je napisao:

Ovo je tema !

Ljudi ne naplacuju "prolaz" , nego ekolosku taksu... 

To je ok..

Nije ok , sto Uzicani traze da ne placaju jer imaju tu plac , lokalci su i sve vec sto se prica... jel ekoloska taksa pitam ja ?! jeste !! onda oslobodjenje vazi za aute na struju a ne na uzicane :)

Svi vrlo dobro znamo da te ''takse'' idu u drugačije džepove i na druge stvari samo ne na to zašta služe. Primer...Pavlovića most granica sa BiH...250 dinara za mostarinu a most se bukvalno fizički raspada, do duše motociklima ne naplaćuju ali ipak...valjda je naplata za servisiranje mosta? Drugi primer....Gondola na Zlatiboru...žitelji Čajetine 50% jeftinije plaćaju vožnju dok svi ostali 1000 dinara a zajednički novac korišćen za izgradnju gondole. Ista stvar sa Kotromanom i eko taksa...niko ne može da uđe u trag gde su se te pare denule. 

Nemam ništa protiv tih taksi da one služe svrsi i da se unapređuju naši prelepi rezervati a realnost je da baš u tim područijima imamo najgori asfalt, divlju gradnju i seču, đubreta na tone...nigde infrastrukture u smislu javnih toaleta, sređenih odmorišta, javnih uređenih parkova, atrakcija i td. 

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova
  • Motocikl: -
Pre 13 sati, mick je napisao:

Pavlovića most granica sa BiH...250 dinara za mostarinu a most se bukvalno fizički raspada

Mostarina je 180 din za putnički auto, asfalt je sređen prošle godine.

• Drug član, 2300 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
pre 2 minuta, zaludan je napisao:

Mostarina je 180 din za putnički auto, asfalt je sređen prošle godine.

Znači deran kraducka!!! 😄

• Zainteresovan, 372 postova
  • Motocikl: R1150GS

Hteo sam da platim karticom ali mi je dečko rekao da mu ne radi terminal. Video sam da je spreman da me pusti da prođem jer sam imao evre koje ne sme da primi, ali sam onda iskopao odnekud 500 dinara i platio mu.

Nije želeo da zateže,pristojan dečko.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja