Ivan3010 2 Napisano April 16, 2024 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam glavu cilindra kockastu ne znam da li je squis ili ne kataloski broj T14M glave cilindra je 207.746 (nisam siguran) jel moze neko da mi objasni razliku squis glave i glave za apn i ako moze neka slika squis glave na mojoj glavi pise nrki broj ne vidi se lepo dole je slika glave skinute sa mog T14 i da li je ovo squis glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano April 16, 2024 Ne silazi, 4980 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam glavu cilindra kockastu ne znam da li je squis ili ne kataloski broj T14M glave cilindra je 207.746 (nisam siguran) jel moze neko da mi objasni razliku squis glave i glave za apn i ako moze neka slika squis glave na mojoj glavi pise nrki broj ne vidi se lepo dole je slika glave skinute sa mog T14 i da li je ovo squis glava То није squis глава.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan3010 2 Napisano April 16, 2024 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Krokodilo je napisao: То није squis глава. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Pa koja je razlika spolja su iste ako mozes posalji mi sliku squis glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano April 16, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti je rečeno (u drugoj temi)....to NIJE glava od T14. Po kataloškom broju, koji se ne vidi baš najbolje...imaš glavu od APN 4...kat. br. 208109. Razlika je u profilu, tog "masnog" prostora, koji se zove komora za sagorevanje. Kod "squish" glave on je drugačijeg oblika i istu količinu smeše sabija (značenje reči squish) u manji prostor, te motor proizvodi više snage. Evo slika sa neta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan3010 2 Napisano April 16, 2024 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, pronto je napisao: Lepo ti je rečeno (u drugoj temi)....to NIJE glava od T14. Po kataloškom broju, koji se ne vidi baš najbolje...imaš glavu od APN 4...kat. br. 208109. Razlika je u profilu, tog "masnog" prostora, koji se zove komora za sagorevanje. Kod "squish" glave on je drugačijeg oblika i istu količinu smeše sabija (značenje reči squish) u manji prostor, te motor proizvodi više snage. Evo slika sa neta Zahvaljujem stavicu od apn jer mi je navoj otisao dok ne nadjem neku squis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano April 16, 2024 Ne silazi, 4980 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ова глава поред цилиндра је то о чему причаш.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan3010 2 Napisano April 16, 2024 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Krokodilo je napisao: Ова глава поред цилиндра је то о чему причаш. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Poklopac na cilindru sta god da je uglavnom resio sam problem nacicu 207.746 i stavicu hvala svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano April 16, 2024 Ne silazi, 4980 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово је слика само за упореџење компресивног простора на твојој глави и на ове од Малагутија.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano April 17, 2024 Ne silazi, 4980 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово је иста ствар код 4Т моторцикла где је чело клипа равно. Постоје и друге могучности него да ти не мутимо мозак допунски.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...