Brrka 226 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Problemi sa oklopima su neizbezni kada se bavite time. Naime, oklop sa mog motocikla sam ustupio musteriji iz Beca zato sto treba da mu namontiram do 05. juna a ne mogu da stignem i da napravim nov oklop i da ugradim pa je ovo bilo jedino resenje. Tako da ce moj motor po ko zna koju put ponovo cekati na novi oklop. ;D ;D ;D A koliko vidim ovu preradu cu na kraju zavrsiti tako sto cu prodati motor sa namontiram oklopom a srecni vlasnik da ga farba kako mu odgovara. ;D Ako je neko zainteresovan moze me kontaktirati preko PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Problemi sa oklopima su neizbezni kada se bavite time. Naime, oklop sa mog motocikla sam ustupio musteriji iz Beca zato sto treba da mu namontiram do 05. juna a ne mogu da stignem i da napravim nov oklop i da ugradim pa je ovo bilo jedino resenje. Tako da ce moj motor po ko zna koju put ponovo cekati na novi oklop. ;D ;D ;D A koliko vidim ovu preradu cu na kraju zavrsiti tako sto cu prodati motor sa namontiram oklopom a srecni vlasnik da ga farba kako mu odgovara. ;D Ako je neko zainteresovan moze me kontaktirati preko PP. ma daj skupice se majstori ovde sa foruma pa da zavrsimo projekat azdaje steta da ostane tako i da se proda ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena za kompletan motor sa oklopima preradjenim? posalji odgovor na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...