Darko Mihajlovic 4677 Napisano April 5 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kupujem slusalice za komunikator...e sad , u uputstvu mi pise da je ovo V6 komunikacija , a sve slusalice na KP koje se reklamiraju kao slusalice za V4 ili V6 imaju slusalice sa malom bananicom , koje meni ne odgovaraju...Meni trebaju ovakve !Kupujem, primam na poklon, saljem sms bolesnoj deci , ili koji god vec koji je aktuelan na forumu...Hvala svima koji mi pomognu da nadjem ovo.. www.medinobend.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano April 5 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Daj uslikaj sam konektor, i muški i ženski deo, ovako možemo samo da nagađamo šta je to V6. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano April 5 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan V6 je dobro poznati model komunikacije www.medinobend.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano April 5 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno ne svima. Elem, javio sam se jer imam neke nemontirane slušalice, ali mislim da ne bi odgovarale. Ovo deluje kao klasičan Type-C konektor, a ove moje su sa nekim custom konektorom od komunikacije sa AliExpress-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano April 5 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6344 Napisano April 5 Drug član, 1808 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi ti odgovarale i slusalice od lexin b4fm, isti konektor i skoro ista komunikacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5338 Napisano April 6 Drug član, 802 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Cimni bre Nesu @balkanlover70 Covek ima sve zivo. Ja godinama uzimam od njega. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano April 6 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Idi do Kanibala u Piramidi i napravice ti sve sto pozelis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano April 7 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Moze tema u kantu. Uspeo da nadjem i kupim... Covek uci dok ke ziv. V6 se pravi i sa dzekom i sa type c ulazom... Type C je noviji , kvalitetnii prenos, a i dalje je zastupljeniji ovaj stariji sa malom bananom , jer moz da se gura u od vokmena do telefona ( od vremena pa do danas...) Svakako - resih ovo pre putovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...