Asfalt 29 Napisano April 3, 2024 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Lokacija: Liman/Novi sad Motocikl: Yamaha i jos neki Prijavi odgovor kao problematičan Planiram ovo leto da obidjem Hrvatsku kraj maja pocetak juna. Ideja je otici na Krk pa se spusati dole ka Splitu i ta ostvra obilaziti i posle preci u Crnu Goru samo nekako izbeci BiH neki predlozi sta obici obavezno i kako izbeci BiH u toj turi. Promenio April 3, 2024 član Asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1694 Napisano April 3, 2024 Drug član, 606 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Asfalt je napisao: Planiram ovo leto da obidjem Hrvatsku kraj maja pocetak juna. Ideja je otici na Krk pa se spusati dole ka Splitu i ta ostvra obilaziti i posle preci u Crnu Goru samo nekako izbeci BiH neki predlozi sta obici obavezno i kako izbeci BiH u toj turi. Lako, okreneš na Ploče i onda preko Pelješca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano April 3, 2024 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prije granice je skretanje za most Pelješac koji je besplatan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano April 3, 2024 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovisi koliko vremena imaš na raspolaganju.Zanimljiva je tura zvana “island hopping”trajektom od otoka do otoka.Odvežeš se jadrankom do luke Brestova ispod Opatije oko 30km.Iz Brestove na Cres i Lošinj, sa Cresa na Krk, sa Krka na Rab, sa Raba na Pag i tako dalje.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano April 4, 2024 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je razlog da se obavezno izbegne Bosna? Usput ti je Trebinje, lep gradić za videti. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asfalt 29 Napisano April 15, 2024 U prolazu, 25 postova Lokacija: Liman/Novi sad Motocikl: Yamaha i jos neki Prijavi odgovor kao problematičan On 4/4/2024 at 10:29 AM, mradomir said: Koji je razlog da se obavezno izbegne Bosna? Usput ti je Trebinje, lep gradić za videti. Bosnu sam obisao proslo leto Sarajevo vrelo Bosne Kravice Neum Trebinje Dubrovnik pa se kroz CG spustio u Drac Valonu Sarandu pa na Ohrid i kuci. Bosnu bi izbegao jer me slikao radar jedno 6 puta a drugo leto idem Bosna Crna Gora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asfalt 29 Napisano April 15, 2024 U prolazu, 25 postova Lokacija: Liman/Novi sad Motocikl: Yamaha i jos neki Prijavi odgovor kao problematičan On 4/3/2024 at 11:28 PM, el classico said: Sve ovisi koliko vremena imaš na raspolaganju. Zanimljiva je tura zvana “island hopping” trajektom od otoka do otoka. Odvežeš se jadrankom do luke Brestova ispod Opatije oko 30km. Iz Brestove na Cres i Lošinj, sa Cresa na Krk, sa Krka na Rab, sa Raba na Pag i tako dalje. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Vise bih se vozao motorom nego brodovima ipak ne moto tura jelte imam 6-7 dana na raspolaganju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8798 Napisano April 16, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1922 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Asfalt je napisao: Vise bih se vozao motorom nego brodovima ipak ne moto tura jelte imam 6-7 dana na raspolaganju Za druge stvarno ne znam, ali Pag... Ne znam u kakvom su stanju putevi jer sam poslednji put bio pre 33 god ali konfiguracija puteva je fenomenalna. Doduše, moguće da me tad klinački mozak varao, ali stvarno imam utisak da je prelepo za vožnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1694 Napisano April 16, 2024 Drug član, 606 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, zaludan je napisao: Za druge stvarno ne znam, ali Pag... Ne znam u kakvom su stanju putevi jer sam poslednji put bio pre 33 god ali konfiguracija puteva je fenomenalna. Doduše, moguće da me tad klinački mozak varao, ali stvarno imam utisak da je prelepo za vožnju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8798 Napisano April 16, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1922 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, admiki je napisao: Ma to... Terapija... I skreneš do Povljane na onu peščanu plažu da se rashladiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...