Jump to content

Moto Zajednica

Koji motor koristi policija u vašem okruženju?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 436 postova
  • Motocikl: R1150GS
8 hours ago, sasa ns 1 said:

najpoznatiji po svojoj surovosti novosadski saobraćajac na motoru Đukić otišo prošle godine u penziju.

A njegov shiver zavrsio u Karlovcima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Sem na novim motorima koji su u garanciji servis i odrzavanje se radi kad trazis,ne kad treba.Delova ima sto ima,servis rade ljudi koji nisu obuceni za motocikle,uglavnom su to majstori sa 10+ godina staza u MUP radionici koji nisu imali dodirnih tacaka sa motociklima,neki od njih su poceli da rade na Floridama i Kecevima pa dalje...tako da,koliko se obraca paznje na sve to stanje je jos i dobro.

Nabavka opreme je isla pre 5 godina i to je to,ko je posle toga zavrsio obuku jednostavno nema sta da obuce sem redovne uniforme i privatne kacige

Jedini pomak u pozitivnom smeru (na zalost jedan zivot je izgubljen pre toga) je da MUP vise ne dozvoljava da se u kontroli koriste motocikli-skuteri koji nisu P varijanta,svi sa civilnim tablicama dobijeni kroz donaciju su izbaceni iz upotrebe 

• Andragog, 4961 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS
Pre sat vremena, Patriota je napisao:

,svi sa civilnim tablicama dobijeni kroz donaciju su izbaceni iz upotrebe 

Misliš oduzeti kroz donaciju? :oda2:

1 hour ago, srbac said:

Misliš oduzeti kroz donaciju? :oda2:

Ahahaahah,verovao ili ne ali nije tako,u NS je grad kupovao skutere policiji ali su morali biti registrovani na NS tablice

• Haha 1

• Braveheart, 699 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Tu po Višnjičkoj i Mirjevcu uglavnom ih i to bas često viđam na novijem rt-u i kako zagazimo dublje u sezonu kreće da krstari policajac na civlnom suzukiju litri, prepoznam ga ima flip up kacigu i na butini vezan onaj mali toki voki.

• Svrati ponekad, 95 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure

U mojoj rodnoj  Jagodini policija ima jedan skuter i neku Apriliu, nisam čak ni zapazio koje modele. Ali to nije poenta kao u vašim postovima, već što sam imao više totalno nebuloznih slučajeva prošlog leta da me ljudi podozrivo gledaju, da se sklanjaju i jedan me čak pitao da li sam ga zaustavio. Tad sam se skroz zabezeknuo, a onda skontao da na belom GS-u, sa belom flip-up kacigom, crnom meš jaknom i komunikacijom sa mikrofonom i sam sebi ličim na policajca na motociklu ! 🤣🤣

• Drug član, 795 postova
  • Motocikl: Bandit 650 K7

Shivera dugo ,kad sam bacio oko preko 130000km više ga ne vidjam., sad ne silaze sa cb 500 f led far
Šid,sm,ru,In Pećinci
Sent from my RMX2202 using Tapatalk

• Drug član, 2490 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
11 hours ago, Ivanhoe said:

U mojoj rodnoj  Jagodini policija ima jedan skuter i neku Apriliu, nisam čak ni zapazio koje modele. Ali to nije poenta kao u vašim postovima, već što sam imao više totalno nebuloznih slučajeva prošlog leta da me ljudi podozrivo gledaju, da se sklanjaju i jedan me čak pitao da li sam ga zaustavio. Tad sam se skroz zabezeknuo, a onda skontao da na belom GS-u, sa belom flip-up kacigom, crnom meš jaknom i komunikacijom sa mikrofonom i sam sebi ličim na policajca na motociklu ! 🤣🤣

Ja imao belu afriku, i nosio fluo prsluk kad sam putovao, sami su se sklanjali da prodjem :) 

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 795 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Hahah dok sam vozio cb500x, imao sam na jakni reflektujuce tregere i nosio belu kacigu. Pretknem neku Corsu i sretnem u susret drugara i pokazem mu prstom da stajem sa strane na prosirenje pa da vozimo zajedno. Stajem, okrecem se, auto iza mene stoji i vozac mi se obraca "Jeste Vi mene zaustavili?" 😂 

Mada i sada vidim da se brecaju na belu kacigu i hvataju se za pojas. Sledeci potez, kupovina fluo kacige.😅

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 2991 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Fluo kaciga je magija! 

Pre koji dan, drugar ispred mene sa fluo kacigom kod A. Komande.. Kola se doslovce sklanjaju ko Mojsiju more. Ništa mi nije jasno bilo.

Kad smo stali kaže on meni "es video, fluo kaciga! On u retrovizoru vidi veliki motor, far, reflektore i fluo kacigu, ne vidi on boju motora i koji je , odma skače u stranu!" 

Da nisam bio iza njega i gledo svojim očima ne bi verovao. 😁

Promenio član Andrej_Hotstepper
  • Sviđa mi se 3

• Zainteresovan, 795 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

@MotorcyclistPa ako te zaustave reci da si stolar i pravis police, pa se tako reklamiras... 

Nek njega kazne ako mogu... 😁

police.thumb.jpg.2d8ee1009210da70bf37b98081a690c5.jpg

• Sviđa mi se 3

• Integrisan, 4951 postova
1 minute ago, Rider000 said:

@MotorcyclistPa ako te zaustave reci da si stolar i pravis police, pa se tako reklamiras... 

Nek njega kazne ako mogu... 😁

police.thumb.jpg.2d8ee1009210da70bf37b98081a690c5.jpg

Znam za tu reklamu :jee:

Znaci moze, ne moze samo rotacija i blinkeri. 

Fluo kaciga, prsluk, beli motor sa natpisom POLICE i grmi :ljubav:

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0

Samo nam fale još ti natpisi.........ionako nas baš vole.....biju po nama ko u kuglani.

• Haha 2

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: R1200gs
On 6/21/2024 at 1:11 PM, Andrej_Hotstepper said:

Fluo kaciga je magija! 

Pre koji dan, drugar ispred mene sa fluo kacigom kod A. Komande.. Kola se doslovce sklanjaju ko Mojsiju more. Ništa mi nije jasno bilo.

Kad smo stali kaže on meni "es video, fluo kaciga! On u retrovizoru vidi veliki motor, far, reflektore i fluo kacigu, ne vidi on boju motora i koji je , odma skače u stranu!" 

Da nisam bio iza njega i gledo svojim očima ne bi verovao. 😁

Isto i fluo prsluk. Omiljena oprema za vožnju po bg. 

• Zainteresovan, 372 postova
On 21. 6. 2024. at 13:20, Motorcyclist je napisao:

Jel smemo mi imati nalepnice POLICE na motoru, na engleskom samo? :jee: Da li je to protiv zakona?

Pre neki dan sam video tipa na GS (ako ne grešim) u nekakvoj opremi koja jako liči na pandursku,ovde u Beogradu.

Čak sam se štrecnuo i pomislio da je čika policaj dok nisam shvatio da mu na leđima piše "police" na engleskom.

Promenio član ironhorse
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja