Funkinbeats 14 Napisano April 1, 2024 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima.Imam Aprilu atlantic 500, ujutru prvo paljenje pogotovo zimi kazaljka goriva radi utedno, cim se motor provoza sat vremena spadne kazaljka i ne radi kada je motor vruc nikada ne radi jedino je radila kada sam isao na more s njim cijelo vrijeme, u gradu cim malo vozam ne radi i kada je rezervar pun do čepa, motor prenoci ujutru upalim gorivo kazaljka radi uredno, do plovka nije sigurno jer da jeste ne bi radio nikako sli meni radi kada je ujutru motor hladan sto je skroz cudno.Nadam se da neko moze pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano April 2, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da li ja Atlantic Sprint ili Classic? Za oba modela imamo teme pa cu tvoju spojiti sa već postojećom. Ne možemo za svaki problem ponaosob otvarati novu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...