Martin_ZR 1 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: yamaha tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan zovem se martin, iz zrenjanina sam, inace vozim vw triker koji sam i napravio sam ,evo ako uspem da postavim i sliku istog videcete ga,posto ovo sa racunarom mi teze ide ,jos jednom pozdrav i drago mi je da sam postao clan bjb porodice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Martine, trud se isplatio, lepo ti je motorče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bas, Martine! Pozdrav od zemljaka (Botos!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1440 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1957 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je prva liga.A sad jedno glupo pitanje-jel treba i pojas da stavljas na ovom cudu ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AHILIJE 0 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Martine i makina ti je super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Martin_ZR 1 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: yamaha tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan nije glupo pitanje a evo da odgovorim,posto sam ga registrovao na b kategoriju pojasevi su samo na zadnjim sedistima a takodje postoji i zastitni rol bar takozvani , inace bez tih dodataka ne bih presao atest a registrovan je na b kat. zbog ekonomskog efekta to jest jeftinija registracija. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Martine i alal vera na mocnoj masini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 31, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodoshao extra djunta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...