bobang 23 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan 46 broj, jednom obuvene i skontao da su mi velike, znaci kao nove! 20e ili zamena ako se neko zeznuo i uzeo manje! 065 5726 874 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Steta ja narucio takve cena nije velika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 30, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi odgovara broj, prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite za off...A gde ima nove da se kupe ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 30, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan i ja se veoma izvinjavam za off. u BikerShop-u : http://bikershop.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=503&category_id=33&option=com_virtuemart&Itemid=1 jedina je "mana" sto su samo DUPLO skuplje nego u Louis-u : http://www.louis.de/_30e9a678673a3f6954acf0c321f2bf316c/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=202680&anzeige=0 ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan i ja se veoma izvinjavam za off. u BikerShop-u : http://bikershop.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=503&category_id=33&option=com_virtuemart&Itemid=1 jedina je "mana" sto su samo DUPLO skuplje nego u Louis-u : http://www.louis.de/_30e9a678673a3f6954acf0c321f2bf316c/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=202680&anzeige=0 ;D ;D ;D ;D ;D moze i ovako,korisnik foruma motori.hr rhytam donosi iz louisa sa zanemarivo malo jacim tecajem eura,kontaktirajte ga,ako vam odgovara neka posalje za osijek,pa ce vam se proslijediti iz bogojeva gdje treba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 30, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite za off...A gde ima nove da se kupe ? Prelistaj malo forum magic word: S.E.K.U.L.A. P.S. Za tu kintu, extra patike. Kupio prvo sebi pa onda i ženi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala SEKULI za patike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Extra su, ja narucujem ponovo (ali ovog puta manji broj ) i za mene i za devojku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Jel su prodate? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel su prodate? jesu samo cu saznati sutra da li su meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jel su prodate? jesu samo cu saznati sutra da li su meni Neko iz BG-a je zvao prvi (cini mi se Dexterr) i rekao da ce sutra doci da proba, posle je zvao gavrolini i njemu odgovaraju 100%. Cuvam ih Dexterr-u do sutra da ispadnem fer, ako ga nema idu gavrolini-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Januar 31, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne odgovaraju nikome jel mogu i ja da stanem u red ili da ponovo vicem Sekulu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Januar 31, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko ih je kupio? Ako je Dexterr da ka kontaktiram da vidim da li mi odgovara 46 pa da zovem Sekulu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes ga kontaktirati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Januar 31, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Oket. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...