N.F.S. 22100 Napisano Mart 23 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za nekog od nasih na poklon da premosti, prednja glat gura jos par hiljada... https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/tockovi-i-gume/pilot-road2-par-180-120-dot-2018/oglas/164157941?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas 4 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Mart 23 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću ih uzeti, ako ti se u međuvremenu niko nije javio. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22100 Napisano Mart 23 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bice mi zadovoljstvo! Salji generalije na PP a ja cu koliko u utorak poslati (samo da zakazem kurira) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Mart 23 (promenjeno) Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja nešto za tebe, ako ti bude odgovaralo da nabudžiš. Nastavljamo na PP... Promenio Mart 23 član MOTOM 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22100 Napisano Mart 23 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da se menjamo, uzvracas odmah Naravno da mi treba, necu se zezati sa pravljenjem onda, e ovo lepo ispade, hvalaaa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22100 Napisano Mart 23 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: prednja glat gura jos par hiljada Citiram sam sebe, sou ZADNJA gura jos par hiljada, u oglasu sam lepo napisao, na forumu permutovao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17044 Napisano Mart 23 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pi, zakasnih, trebalo mi za drugara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Mart 23 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, BokyBoy je napisao: Pi, zakasnih, trebalo mi za drugara... Po, zakasni, trebalo mi za mene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22100 Napisano Mart 24 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Motom je bio brz! Kao Akosta danas Kreirao sam pozivnicu za kurira, sutra (bi trebalo) da krenu za Bg Pojma nemam kako da upakujem, uvio sam u strec foliju, valjda je ok. Turam katance 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...