6.5 Creedmoor 106 Napisano Mart 9 U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Teška nesreća kod Kraljeva: Nastradao motociklista WWW.TELEGRAF.RS Na magistralnom putu kod mesta Gotovac kod Kraljeva tokom popodnevnih sati došlo je do teške saobraćajne nezgode kada je iz za sada neutvrdjenih razloga, prema rečima očevidaca... Da li zna neko nesto vise? Prvo sunce na pocetku sezone fatalna kombinacija. Sutra jos toplije 20 stepeni, plus nedelja. Vec me jeza hvata... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1241 Napisano Mart 9 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi... S prvim suncem, svaki vikend nova tema ovde... Vec mi nije dobro kad vidim novu objavu... Smanjite gas, budite u okviru ogranicenja, sacuvajte adrenalin za stazu... Ovo je saobracaj i nikad ne znas ko ti dolazi u susret... Ne morate da peglate 160km/h, uzivati se moze i na daleko manjim brzinama... 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5065 Napisano Mart 9 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Rider000 je napisao: Aman ljudi... S prvim suncem, svaki vikend nova tema ovde... Vec mi nije dobro kad vidim novu objavu... Smanjite gas, budite u okviru ogranicenja, sacuvajte adrenalin za stazu... Ovo je saobracaj i nikad ne znas ko ti dolazi u susret... Ne morate da peglate 160km/h, uzivati se moze i na daleko manjim brzinama... oce bole ih .ura. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1566 Napisano Mart 10 Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video po pisanju nekih covek ni kriv ni duzan, navodno se dal klinac u auto trkao ili nagazio i pokupio ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...