Ognjenz 1 Napisano Mart 7, 2024 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, malo tesko za objasniti jer se ne razumem preterano u skutere, ali potrudicu se. Naime, imam Jonway Skuter ciji motor (agregat) pri polasku uzdize i zakacinje mi gornji deo motora i krci. Na prvom pogledu video sam sta mi tacno udara, i receno mi je da je tu potrebna neka gumica (koju nema; a treba da ima) kako bi ublazila to. Da li neko zna tacan naziv tog dela da bih mogao da kupim, i u slucaju da nije to sta je problem? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8275 Napisano Mart 7, 2024 Ne silazi, 2152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Sam agregat ne bi smeo da se mrda.Pre je tu došlo do stradanja silen blokova koji nose agregat,a pošto se slabo razumeš,teško da će ovako na daljinu da se pomogne.Nađi nekog majstora da pogleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2803 Napisano Mart 14, 2024 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, malo tesko za objasniti jer se ne razumem preterano u skutere, ali potrudicu se. Naime, imam Jonway Skuter ciji motor (agregat) pri polasku uzdize i zakacinje mi gornji deo motora i krci. Na prvom pogledu video sam sta mi tacno udara, i receno mi je da je tu potrebna neka gumica (koju nema; a treba da ima) kako bi ublazila to. Da li neko zna tacan naziv tog dela da bih mogao da kupim, i u slucaju da nije to sta je problem? Hvala unapred. Ту не иде гумица него опруге које амортизују удар лево и десно, цео држач мотора има буфере са четвртастим отвором и они су главни код амортизације удара. Кад пропадну буфери онда имаш лупање при покретање и нестабилност у кривини. Буфери се мењају али агрегат мора напољеSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2803 Napisano Mart 14, 2024 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan То су те чауре на носачу агрегата, иду две, лево и десно.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...