shoyyka 10281 Napisano Mart 2 (promenjeno) Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prodata Suzy, ostao auspuh. Leo Vince SBK carbon Stanje dobro,ima po koji ožiljak po njemu, mator jeste ali može još dugo davati dobar zvuk. Nastavak je pravljen za Bandita 1250.Ulaz fi 51,dužina 58-60. Pravljen je za stazu,fabrički je bez killera, njega smo pravili. Ima i šelnu. Za forumaše 90€,sa DB killerom 110,nastavak 80€,sve zajedno 170€.Ako je mnogo vičite 069780113 viber, sms Kao što rekoh, za stazu je namenjen, piše... Imam i Akrapa, mator ali u super stanju,fabrički nema kiler, titanijum. Odustao privremeno od farbanja, ako mi ostane ide na farbanje u crno, druga nalepnica. Ovo je original.Nisam dirao nalepnicu da se vidi koji je. 140€ Skupo...? Ako treba još fotosa moram do Zvonka, ostao u servisu. 069780113. Viber, sms Promenio Mart 2 član shoyyka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Mart 2 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Leo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Mart 3 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pitaju me za fotose... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Mart 3 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, shoyyka je napisao: Pitaju me za fotose... Moze li za 120e i dodjem danas da pokupim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Mart 3 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Reserve 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Mart 3 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prodat 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...