kumche 332 Napisano Mart 2 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan TEŠKA NESREĆA U KAĆU Poginuo motociklista (27): Prevezen na reanimaciju, nije mu bilo spasa Jutros nešto posle 3 časa došlo je do teške saobraćajne nesreće u Kaću u kojoj je život izgubio motociklista star 27 godina. Blic02.03.202412:26 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2519 Napisano Mart 2 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Poznavao sam decka, povrsno. Iz komsiluka dobrog drugara. Ukratko, pijana devojka izlazila u rikverc ispred prodavnice, on velikom brzinom doleteo direkt u auto. Imao padova iza sebe poprilcno. Pokoj mu dusi! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6159 Napisano Mart 2 Drug član, 1773 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava u Kaću? Dve velike moto nesrece u par dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2519 Napisano Mart 2 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Oni momci sto su pali sa BMW-a ako se ne varam, nisu iz Kaca. Mnogo firmi oko Kaca, mnogo saobracaja, kamiona, svega. Nepaznje, zurbe, bezobrazluka, kad se sve pomesa dobije se to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Mart 2 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Od pre neki dan, momci su iz Žablja i udes se desio u okolini Kaća, na putu NS - ZR. Jedan je prošao sa lakšim povredama, drugi je bio kritično ali se probudio iz kome, komunikativan je i navodno čak je uspeo i da sedne, Bogu hvala. Znam momka, radio sam mu svadbu (foto-video), otac troje dece. Lik koji ih je isekao je uhapšen. 72 godine... EDIT: Bili su svako na svom motoru, ne na jednom... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 2 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan svojevremeno je Viper ozbiljno povređen uz trajne posledice u Kaću a malo ranije je takođe nastradao član foruma u Kaću . Dosta saobraćaja,dinarski mentalitet gde sam ja najači i najpametniji i sve najbolje znam preovladava i još svašta nešto Promenio Mart 2 član sasa ns 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 651 Napisano Mart 3 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pogledao snimak nesrece,devojka je skretala u levo a pok.kolega cini mi se poprilicno brze isao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam procitao R1 i pola 4 ujutru, onako statisticki - covek nije cuvao svoju glavu. Nek mu je laka zemlja, a mi sto smo iznad da budemo pametniji i pazljivi prema svojoj porodici a onda i prema sebi. Sent from my SM-A525F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 9 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan U petak bio kod mene po tablicu od motora...2 godine mu je stajala ovde...motor verovatno nije bio registrovan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...