Shecki 176 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Prošlog proleća je burazer prodao Yamahu FZR 1000, koja se vodi na moje ime, negde u okolinu Smedereva. Pošto je izgubio mobilni telefon, nema-m mogućnost da kontaktiram sadašnjeg vlasnika u vezi odjave motora i vraćanja tablica, jer sam dobio dopis iz SUP-a Valjevo. Molio bih, ako neko poznaje motor ili vlasnika ili kako da stupim sa njim u kontakt, da mi javi da obavim tu formalnost. Unapred hvala svima na pomoći, moj tel. je 063/75-22-157, a motor izgleda ovako i VA tablice su na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ste pravili kupoprodajni ugovor tamo bi morali da stoje svi podatci o novom vlasniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ste pravili kupoprodajni ugovor tamo bi morali da stoje svi podatci o novom vlasniku Nisam sa bratom pravio kupoprodajni ugovor, a nije ni on. Da imam ugovor, ne bi ni bilo potrebe za ovim, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Budemo ga nasli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ste pravili kupoprodajni ugovor tamo bi morali da stoje svi podatci o novom vlasniku Nisam sa bratom pravio kupoprodajni ugovor, a nije ni on. Da imam ugovor, ne bi ni bilo potrebe za ovim, zar ne? Pa da, ali mi je nekako čudno da prodaš nekom motor bez ugovora jer on može svašta sa njim da uradi i da ti naje..š posle, a ni on mi nije jasan da da pare i odveze motor bez ugovora. Da ne pametujem više, želim ti da što pre nadješ vlasnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma prijavi da je neko uzeo bez pitanja naci ce ga oni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3226 Napisano Januar 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj da se javi neko iz Smedereva i ne bi trebalo da bude problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Preprodavac koji mi je prodao kola mi je pricao kako on resava slicne slucajeve kada se ne javljaju novi vlasnici i kad mu jos pocnu stizati kazne za brzu voznju i slicno. Odjavi tablice i kaze da su ukradene pa posle kad ovoga uhvate da vozi s njima setice se da je trebao da regulise To ti je neka krajnja opcija ako nista drugo ne urodi plodom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Nije to korektno,u nekim opstinama kao sto je moja tablice ne moraju da se vrate pa decko mozda i ne zuri bas zbog toga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...