Dusan2425 0 Napisano Februar 27 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozrav u pitanju je suzuki rf 600,ocisceni karburatori zamenjene svecice i motor do skoro radio dobro i sad vidim da kad ga upalim cuje se kao da radi na tri mozda cak i na dva klipa i dalje on u voznji ne ide loss ne gusi se,ali kad mu zavrnem gas tacno se cuje da ne radi dobro.Jel zna neko sta bi moglo da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 570 Napisano Februar 27 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel isao dobro pre zamene svecica? Ne poznajem konkretan model ali ja sam napravio gresku kad sam na cbf-u menjao svecice. Nisam vratio bobine na cilindre na kojima treba da budu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10129 Napisano Februar 27 Drug član, 1501 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Obično na kablovima, pre samih kapica, budu brojevi od 1 do 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan2425 0 Napisano Februar 27 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Miroslav91 je napisao: Jel isao dobro pre zamene svecica? Ne poznajem konkretan model ali ja sam napravio gresku kad sam na cbf-u menjao svecice. Nisam vratio bobine na cilindre na kojima treba da budu. Lose je isao tad mi je majstor ocistio karburatore i zamenio svecice i radio je lepo mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan2425 0 Napisano Februar 27 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, bajker71 je napisao: Obično na kablovima, pre samih kapica, budu brojevi od 1 do 4. Znam,sve su poredjane kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Februar 28 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Skini svećice pa ćeš videti koji cilindri ne rade. Zameni te svećice pa probaj. Ne bi me čudilo da je uletela neka falš i da je već crkla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan2425 0 Napisano Februar 28 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, VLAD81 je napisao: Skini svećice pa ćeš videti koji cilindri ne rade. Zameni te svećice pa probaj. Ne bi me čudilo da je uletela neka falš i da je već crkla. Probaću sve je moguće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Mart 9 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ni da skidas svecice...izduvne grane ce biti hladne onih cilindara koji ne rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Mart 9 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li je rezervoar korodirao, dzaba cistis karburatore, brzo se zaprljaju ako dolazi trunje iz rezervoara, vidi i da li ima sito na slavini od rezervoara... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kekara 0 Napisano Jul 16 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Jesi uspeo da resis problem, javi ako jesi posto imam isti problem pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 16 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Kekara je napisao: Jesi uspeo da resis problem, javi ako jesi posto imam isti problem pozz Ako ne rade 2 to je do jedne bobine, mozda samo kontakti do nje a mozda i ona stradala, moze da bude i davac jedan na paljenu (picu up valjda) a to proveris zamenom mesta bobina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...