Dusan2425 0 Napisano Februar 25 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,danas posle voznje motora kad sam ugasio motor motor je sam od sebe poceo da vergla i ako je iskljucen kontakt,kad je ukljucen kontankt sam od sebe upali,prestane da vergla jedino kad skinem klemu od akomulatora.Jel zna neko sta bi moglo da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16707 Napisano Februar 25 Integrisan, 4974 postova Prijavi odgovor kao problematičan Relej anlasera. Prvo to proveri. Drugo sam anlaser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 296 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno relej od anlasera u kratkom spoju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 296 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Motorcyclist je napisao: Relej anlasera. Prvo to proveri. Drugo sam anlaser. Bio si brži 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1352 Napisano Februar 25 Drug član, 1137 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri dugme za startovanje motora… imao sam situaciju da mi je zaglavilo dugme i isto tako se desavalo da cim dam kontakt motor zavergla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan2425 0 Napisano Februar 25 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, bobangsxr je napisao: Proveri dugme za startovanje motora… imao sam situaciju da mi je zaglavilo dugme i isto tako se desavalo da cim dam kontakt motor zavergla Ma radi dugme nije zaglavilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan2425 0 Napisano Februar 25 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Motorcyclist je napisao: Relej anlasera. Prvo to proveri. Drugo sam anlaser. I ja mislim da je relej samo ne znam sta i kako tu da proverim,mozda neki osigurač kod releja? Promenio Februar 25 član Dusan2425 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16707 Napisano Februar 25 Integrisan, 4974 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Dusan2425 said: I ja mislim da je relej samo ne znam sta i kako tu da proverim,mozda neki osigurač kod releja? Ima osigurac al probaj klinerom ocistiti. Na kraju kupi drugi i zameni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3734 Napisano Februar 25 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda duh prethodnog vlasnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11067 Napisano Februar 25 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Dugme ili relej,ili zica pipa + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Februar 25 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dusan2425 je napisao: prestane da vergla jedino kad skinem klemu od akomulatora Zameni mu ovaj deo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...