Jump to content

Moto Zajednica

voge sr3 i sr250gt

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 2188 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Нема на чему, јављај шта се дешава

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 49 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx10r

Ja sam uzeo drugi po redu sr3 , i mogu da kažem da ja predajem preko 300 km dok se ne upali rezerva ,sa prvim sam prešao 8000 a sa ovim 3000km ,za skuter reči hvale.

Za sada

Proveri curenje ,zadnji amortizeri moraju da se podignu zbog rupa a prednji mislim da nemaju stelovanje

• Drug član, 1834 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Ja sam uzeo drugi po redu sr3 , i mogu da kažem da ja predajem preko 300 km dok se ne upali rezerva ,sa prvim sam prešao 8000 a sa ovim 3000km ,za skuter reči hvale.
Za sada
Proveri curenje ,zadnji amortizeri moraju da se podignu zbog rupa a prednji mislim da nemaju stelovanje
Ako nije tajna, zašto si posle 8000km kupovao novi? Gledam da pazarim neko lakše vozilo za po gradu, SR3 mi je među kandidatima.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

• U prolazu, 49 postova

Prodao sam jer idem često vrnjačka banja -bg ,i prodao sam da bih uzeo qj srt 600 ,i ostavili su mi u NS u salonu ,ja kažem dolazim ujutru po njega ,a bilo je sat dva do kraja radnog vremena, i ujutru se najvljujem da dolazim oni kažu prodao je kolega juče uveče, ja odlepim ,jer nisam hteo da budem bez motora mi dan prošle godine sam čekao skuter 4 meseca ,zovem sve redom nema niko ništa u tom opsegu na stanju ,zovem nautički kažu ima jedan jedini u salonu i odem i kupim ga odmah😂,

Ako te zanima sr3 evo registrovan još 9 ipo meseci ,kofer 42 l ,bukvalno nov sivi🙂

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 4 postova
On 4. 6. 2025. at 9:52, Wladom je napisao:

Pozdrav svima.

U start-u da kažem da nisam kompetentan da komentarišem mnogo o skuter-u. To mi je prvi skuter/motor, kako god? Išao sam na sajam baš zbog ovog modela Voge SR3. Nije mi se dopala njihova priča...? Moglo se kupiti odmah ali 1€ po kilometru(dostava na adresu) u jednom smjeru! Spustili su samo 200€ cijenu motora tokom sajma. Aaa ta ista cijena je bila i drugim salonima na tlu Srbije. Tako da nije neki benefit - kupiti na sajmu!  Tako da sam otišao u Čačak u "Xross moto" jer mi je bliže Užicu!

Užice - Čačak, 60km. Ujedno upoznao ljude iz "xross moto" i tu ću raditi servis-e. I moram ovim putem da ih pohvalim... dostavili motor besplatno! Čekao jesam mjesec dana na isporuku. Ali vrijedilo je. Boljeg dizajna je sjedište. Jer ovo sjedište su ugradjivali na model SR4, ako se ne varam. Bolji nosač kofera je namontiran. Jer onaj prvobitni je bila obična cijev i na potezu gdje stavljaš kofer - običan lim.

Pola rezervoara goriva. 🙂

Registracija me izašla 16700 dinara
Malo sam bio opširan pa ne zamjerite!

Uglavnom ja sam skuterom zadovoljan.

Ispunjava namjenu, zbog koje je kupljen.

"bracabgd" hvala za info a i drugim ljudima hvala za objave, informacije, savjete....

pozdrav

Da li je istina da na modelu za sr3 za 2025god su promenili sediste (stavili kao na sr4) da i je sada udobnije i bolje ?

Promenio član mindseek

• U prolazu, 49 postova

Nije isto kao na sr4 ,ni kvalitet ni veličina,jeste udobnije malo i manje se kliza ali je takodjer i manje za vozača zbog dodatnog limbalnog dela sa ledja 

• Podržavam 1

• U prolazu, 6 postova
On 6. 8. 2025. at 1:03, mindseek je napisao:

Da li je istina da na modelu za sr3 za 2025god su promenili sediste (stavili kao na sr4) da i je sada udobnije i bolje ?

Vidi... Na Sr3 model iz 2025 stavili su novi dizajn sjedišta i nosač kofera. Gore sam već pomenuo i imaju slike. Pogledaj po net-u. Dal' je kao sr4 ili ne.... uglavnom veoma liči. Što se tiče udobnosti... ja ne znam kakvo je bilo na običnom SR3(model iz 2024). Meni je Ok. Šta znam?! Nisam išao na duže relacije.

• Podržavam 1

• U prolazu, 3 postova

Da li je neko možda merio potrošnju? Dakle ne sa displaya, nego predjeni kilometri po količini sipanog benzina.

Za predjenih 2.500 km sam imao pucanje o-ringa i potrošnju od oko 4,1 litar na 100km.

• U prolazu, 49 postova

Ja sam juče upravo prešao 360 km sa rezervoarom i sipao pun posle ,stalo je 13.1 a vozio sam do vrnjačke banje i nazad iz BG 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 3 postova
Pre 6 sati, mindseek je napisao:

au 4.1 ? ja sam mislio da je oko 3.5l , pa na vecim kubikazama je manja potrosnja od te ..?

Да да, зато и питам. На дисплеју ми јавља потрошњу од 3,3 литра, ал то нема везе са реалним стањем.

Било би добро да још неко ко је ручно мерио потрошњу јави да ли сам једини баксуз...

• Tužan 1

Ja sam juče upravo prešao 360 km sa rezervoarom i sipao pun posle ,stalo je 13.1 a vozio sam do vrnjačke banje i nazad iz BG 
Tempo? Pun ili švaler gas?

Potrošnja jako zavisi od načina vožnje. I naravno opterećenja, sam ili u dvoje, natovaren itd.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• U prolazu, 49 postova
On 8. 3. 2025. at 21:13, nuk je napisao:

Da oživim malo temu, sr3 se vozi i dalje, izgurali zimu lagano i trenutno je na 6000km. 

Ono što hoću da pomenem, da ostane zapisano 🙂 je da je problem sa sedištem rešen blagom preradom sedalnog dela kod Srđana iz Surčina. Danas sam odvozao turicu od 2h bez stajanja i ovo je skroz druga priča 

On 25. 3. 2025. at 14:12, maxxxica je napisao:

@nuk Kolika je prosecna potrošnja skutera? Kakav je za autoput i voznju u dvoje? Kolika mu je neka putna brzina? Hvala unapred. 😊

On 3. 8. 2025. at 10:01, Gordak985 je napisao:

Ako nije tajna, zašto si posle 8000km kupovao novi? Gledam da pazarim neko lakše vozilo za po gradu, SR3 mi je među kandidatima.

Drugar pun kofer pozadi i puno sedište i pun gas ispod 100 ga nisam spuštao.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 49 postova

Na prošlom sr3 mi se rezerva palila na oko 240 km i kad šipak pun stajalo je oko 11 o , na ovom prelaznom oko 320 do 330 km i stane 12 do 12.5 juče sam ga namerno testirao da li mogu da odem da punim rezervoarom do vrnjačke banje i nazad i ispalo je da može i stalo je 13.1 .za 364 km

• Sviđa mi se 1

Drugar pun kofer pozadi i puno sedište i pun gas ispod 100 ga nisam spuštao.
Super potrošnja za taj stil vožnje za 250ccm skuter.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 4 postova
Pre 11 sati, Pera_Mitic je napisao:

Да да, зато и питам. На дисплеју ми јавља потрошњу од 3,3 литра, ал то нема везе са реалним стањем.

Било би добро да још неко ко је ручно мерио потрошњу јави да ли сам једини баксуз...

Pre 12 sati, zorzis je napisao:

znaci kod jednog 4.1, ko drugog  3.6l ?    znaci koji ti se primerak padne..?

• Ne silazi, 4468 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Reče ti več kolega, zavisi od stila vožnje, gabarita, težine vozača, dal je brdo ili ravnica... a to ti je razlika od ~89 din na 100 km. Koliko to kilometara prelaziš pa da je bitno?

Promenio član boza_kg
  • Sviđa mi se 1
  • Zbunjen 1

• U prolazu, 49 postova

Ja mislim da sam ovaj sr3 bolje razradio od prvog , ovaj sam vozio sigurno 300 do 400 km na pola gasa i nisam prelazio 80,90 a sa prvim sam maltene prvi dan išao van grada

• Sviđa mi se 1
  • Zbunjen 1

• U prolazu, 3 postova
Pre 13 sati, boza_kg je napisao:

Reče ti več kolega, zavisi od stila vožnje, gabarita, težine vozača, dal je brdo ili ravnica... a to ti je razlika od ~89 din na 100 km. Koliko to kilometara prelaziš pa da je bitno?

Разрадио сам га по PS, имам 85кг и немам сувозача, вожња по Београду и 4.1 литар

• Zbunjen 1

Pa ako voziš po gradu, kratke relacije, mnogo puta stani kreni, uzbrdice... ti je skroz OK. Verujem da ga voziš na otvorenom, 80-ak na sat, palo bi i za litar.

• Zbunjen 1

@mindseek ne znam šta te zbunjuje, to ti je čista fizika, slično kao na automobilu. Kad voziš uglavnom grad, teško da u jednom cugu potrošiš ceo rezervoar, nego to često potraje i danima. Kratke relacije, upališ ga za to vreme mnogo puta, a hladan agregat, dok ne postigne radnu temperaturu, više i troši. A vozilo najviše i troši na ubrzanja, dok nije u optimalnom stepenu prenosa i obrtnog momenta, osetno više nego dok samo održavaš stabilnu i optimalnu brzinu. Često se dešava da sa dvoje na otvorenom putu, iako su teži, manje potroše goriva nego solo rajder po gradu, zato što vozač bude obziran ka suvozačici, pa se manje zaleće, ne ubrzava naglo i slično. A deo goriva i ispari, tj. to ne prođe kroz kompJukter, i eto.

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

Sutra ili prekosutra, u carinskom skladištu je. Tako mi rekoše makar. :-) Crni imaju u salonu ali nešto mi je sivi interesantnijeg izgleda.

Inače imaju registrovan test primerak, ako nekoga zanima, biće i na prodaju uskoro.

Provozao 10 minuta i to je to.

Inače drugi put u životu da sam seo na skuter, probao prošle nedelje kolegin xmax 100 metara i rekao sebi hoću ovako nešto.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja