maxxxica 77 Napisano Mart 8 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovaj model po sajamskoj ceni dolazi sa grejacem sedišta? Ima li neko ko je prešao veću kilometrazu iskustva sa ovim skuterom? Tipa 10000+ km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 86 Napisano Mart 8 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prešao sa prvim 8k sa ovim drugim ,6 .5k , za sada su bez greske ,ima jedan dečko iz ns i drugi čini mi se iz Smedereva koji su prebacili uveliko 10k. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 208 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko sinoc video pederka na skuteru to sam bio ja sa caletovom kacigom od harlija (kao gradjevinski šlem) i jaknom od devojke gde mi ruke jedva udju u rukave (nisam imao ništa preko majice kratkih rukava) Ko želi neka čestita, pišem kasnije još utisaka, odosmo u vožnju 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 86 Napisano pre 12 sati U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom i da se navozas Pre 1 sat, VPetar je napisao: Ako je neko sinoc video pederka na skuteru to sam bio ja sa caletovom kacigom od harlija (kao gradjevinski šlem) i jaknom od devojke gde mi ruke jedva udju u rukave (nisam imao ništa preko majice kratkih rukava) Ko želi neka čestita, pišem kasnije još utisaka, odosmo u vožnju Sa srecom i da te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8969 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 3651 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, VPetar said: Ako je neko sinoc video pederka na skuteru to sam bio ja sa caletovom kacigom od harlija (kao gradjevinski šlem) i jaknom od devojke gde mi ruke jedva udju u rukave (nisam imao ništa preko majice kratkih rukava) Ko želi neka čestita, pišem kasnije još utisaka, odosmo u vožnju Bravo. Jel si imao do sad skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 208 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, za devojku je on, ja sad u principu samo razradjujem Imao sam do prošle sezone pcx125 i onda sam prešao na Stroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...