Duxill 1276 Napisano Februar 24, 2024 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Kao iz naslova, Poklanjam original grudnu aluminijusmsku lajsnu sa moje Vespe PX 200E 1982. godište. Stanje 9,5/10. Najveća greška koju sam u životu napravio je što sam je prodao, ima tome 12 godina. Ovom prilikom, hteo bih da usrećim nekog vlasanika kome je zaista potrebna, ali ne i one koji se bave restauraciojom i preprodajom Kontakt preko poruka. Preuzimanje lično u Beogradu, u Blizini McDonaldsa na Vidikovcu, ne šaljem poštom. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Februar 24, 2024 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan To je bila ta lepotica. Iz gluposti sam promenio grudnu lajsnu u crnu, jer mi se sviđalo crveno crna kombinacija.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 25, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi je molim te na reserve,prijatelj ima vespu da ga pitam jel mu treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Februar 25, 2024 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za @panta_kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 3, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Drug vracaj lajsnu u ponudu,ovaj moj ima lajsnu i nije mu potrebna.Hvala puno kao da sam je uzeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Mart 5, 2024 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze lajsnica, zainteresovan sam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 14, 2024 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo @Drinkero Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...