Neške 30 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce nekog zanimati, Malo pre sam bio u CONINGu da pogledam gume za naseg druga TA96 i video sam da imaju Mitas E - 09 i samo jedna E - 08, 90/90 R 21 i 130/90 R 18 po par komada Starasno je sto zaposleni u istoimenoj firmi nemaju pojma sta imaju u magacinu na lageru, tako da je uzaludno njih zvati i pitati. Ja prvo udjem u magacin i odmah sa desne, strane na nekoj portirnici, se nalazi moto program. Tu vidim sta me interesuje pa tek onda idem na kasu za informacije Tel Coning 2620 - 057 i 2624 - 760 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce nekog zanimati, Malo pre sam bio u CONINGu da pogledam gume za naseg druga TA96 i video sam da imaju Mitas E - 09 i samo jedna E - 08, 90/90 R 21 i 130/90 R 17 po par komada Starasno je sto zaposleni u istoimenoj firmi nemaju pojma sta imaju u magacinu na lageru, tako da je uzaludno njih zvati i pitati. Ja prvo udjem u magacin i odmah sa desne, strane na nekoj portirnici, se nalazi moto program. Tu vidim sta me interesuje pa tek onda idem na kasu za informacije Imaju li Kross guma ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E - 09 jeste kros guma, znaci CUPAVA! Ispravka, nisam najbilje video oznaku zadnje, samo znam da je cupava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Januar 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni Neške kupio obe nove gume u tom Coningu skoro iako sam ih ja zvao i pitao i rekli mi da nema ništa od guma, da se javim tamo oko 1. maja ??? , gde sam sad našao u sred zime da kupujem gume...budaletine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da potvrdim da sam i ja juce zvao i da su mi rekla da nema guma. Zahvaljujem se Nesketu na pozrtvovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne informacije, Za narucivanje guma broj telefona je 3223 - 120, Slavisa! Valjalo bi da vise nas nazovemo Slavisu i na taj nacin pospesimo narudzbinu guma. Ja sam se sad cuo sa ovim likom i objasnio sam mu da veliki broj motocikala nosi 140/80 R 17 kao i 90/90 R 21. Navodno je obecao da ce gume stici za 15 - 20 dana. Ja imam samo jednu molbu za sve vas a to je da ga sto vise nas zove kako bi ukapirao da smo ozbiljne musterije! Puno vi fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislio si na 140/80-17? Ja cu ga pozvati danas kad dodjem sa posla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Neske, aj napisi adresu Coninga, da mozemo da ih posetimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan E - 09 jeste kros guma, znaci CUPAVA! Ispravka, nisam najbilje video oznaku zadnje, samo znam da je cupava! E09 NIJE CROSS GUMA, nego namjenjena i za cestu i teren, recimo 50-50. Uglavnom za dual_purpose enduro motore. Vozio sam se na njoj, pao na njoj - dobra za sve izuzev mokrog asfalta gdje treba jaaaaaaaaaaaako biti oprezan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam tako losa iskusva sa coningom, cak stavise bili su vrlo korektni. Pretpostavljam da ima veze sa kim se razgovara. Kupio sam jesenas zadnju gumu (E-07), guma i cena su bili ok, montirao sam kod vulkanizera i uzdravlju je teram! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio si na 140/80-17? Ja cu ga pozvati danas kad dodjem sa posla! Upravu si, evo ispravio sam! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam tako losa iskusva sa coningom, cak stavise bili su vrlo korektni. Pretpostavljam da ima veze sa kim se razgovara. Kupio sam jesenas zadnju gumu (E-07), guma i cena su bili ok, montirao sam kod vulkanizera i uzdravlju je teram! Sve je ovo OK samo zavisi koliko brzo vozis i zasta tebi sluzi motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan ADRESSA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ADRESSA? http://www.coningdoo.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan ADRESSA? http://www.coningdoo.com/ `fala brale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 28, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da oni stvarno nisu normalni, ja sam prošle nedelje sa sve motorom otišao do magacina, pitao da li imaju guma i oni rekli- nema! Pitam se da li sa 39 godina i motorom ispod sebe, izgledam kao neko ko se zeza kad pita za moto gume? ??? ??? ??? U svakom slučaju, fala Neške na trudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ADRESSA? Adresa je Karadjordjeva samo ne znam koji broj, inace je to na savskom pristanistu. Da pojasnim, kad se prodje Brankov most ka kalemegdanu, dodje se do semafora, od semafora posle 30 metara se skrene levo preko duplih tramvajskih sina i ulazi se u CONING. Evo nadjoh i adresu: Savsko Pristaniste (donjogradski Bulevar) 30. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da oni stvarno nisu normalni, ja sam prošle nedelje sa sve motorom otišao do magacina, pitao da li imaju guma i oni rekli- nema! Pitam se da li sa 39 godina i motorom ispod sebe, izgledam kao neko ko se zeza kad pita za moto gume? ??? ??? ??? U svakom slučaju, fala Neške na trudu. Misko koje gume nosi tvoj Pegaso? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 28, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan 100/90-19 prednja i 130 ili 140/80-17 zadnja. U nekim uputstvima piše 130, u nekim 140. Trenutno je 130. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Fora je u tome sto se njima i kramponka (cupava) i klasicna enduro guma vodi pod istom sifrom! Zato i ne znaju sta imaju u magacinu. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Fora je u tome sto se njima i kramponka (cupava) i klasicna enduro guma vodi pod istom sifrom! Zato i ne znaju sta imaju u magacinu. ??? Fora je zaprevo sto oni trguju gumama za traktore, kamione, kombajne i bagere, te gume kostaju i po par hiljada eura komad, ostatak "Barum" programa im je tako usput i valjda ih bas boli ona stvar za gumu od 100 eura. Ne kazem da je u redu takav stav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan otvarao sam sajt mitasa i nije bas zgodan za uporedjivanje modela i dimenzija pa sam malopre slucajno naleteo na; http://www.cgs.cz/~cgs/download/katalogy/MOTO-katalog.pdf Mozda nekome pomogne ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Da vas obradujem Upravo sam dobio mail od Gospodina Slavise iz Coninga, Poštovani g-dine Vojislave, obaveštavamo Vas da u ponedeljk 02.03.2009. godine dobijamo moto gume: 140/80-17 M/C 69T E-08 TL Mitas KOM. 20 90/90-21 M/C 54T E-08 TL Mitas KOM. 10 130/80-17 M/C 65T E-08 TL Mitas KOM. 20 130/70-12 56M S-08 TL Mitas KOM. 10 120/70-12 M S-08 TL Mitas KOM. 10 S poštovanjem, Slavisa Karaleic CONING d.o.o. Cara Dušana 67/I 11000 Beograd tel. ++381 11 3223 120 fax. ++381 11 3228 992 e-mail: skaraleic@coningdoo.rs ----- Original Message ----- From: vojislav nesovic To: coningad@eunet.yu Sent: Wednesday, January 28, 2009 6:17 PM Subject: Mitas E - 08 Postovani, Da li ce te uskoro dobiti Mitas E - 08 130/80 R 17, 140/80 R 17 i 90/90 R 21. Trenutno ima nas preko 20 motorista kojima je neophona ova guma, jer smo se uverili u kvalitet i pouzdanost iste. Unaped Vam hvala na razumevanju i veliki pozdrav Nesovic Vojislav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Februar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E još da drugari saznaju cenu?... Eto prilike, a da ponovim ja sam nabavio negde pred Novu Godinu obe Mitas za 7 020 dinara, Mata iz Mladenovca sve to lepo zamenio i sad sam miran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 26, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne napisase cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...