markovisacki 1318 Napisano Februar 21 (promenjeno) Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju odličan drumaš desetobrzinac, sa dosta dodatne opreme. Ram je veličine 56. (Ja sam 187cm) Lula: SR Royal Kočnice: Dia Compe Drop Forged dvostruke napred i pozadi Gume: 23-622 (Continental Grand Prix) Hromirane felne bez tačkice oštećenja (kao ogledalo) 10 brzina (2x5) Menjači Sachs Huret Duple poteznice za kočnicu tako da možete kočiti i dok su vam ruke gore na volanu. Šticna: Zoom Sedište: Scout vader Nova traka volana Force Nisam nikakav preprodavac, bicikl je kod mene preko 15 godina. Maksimalno održavan, sve u odličnom stanju. Pakne, lanac, sajle - sve ok, nikakvih ulaganja nema. Razlog prodaje: Nemam vremena da ga vozim i stoji. Cena: 280e Kontakt: 061/132-64-00 Promenio Februar 21 član markovisacki 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Februar 21 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mmmm, kakav retro Svaka čast za fotke, odavno nisam video da se neko potrudio. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...