sasa ns 1 3067 Napisano Februar 19 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam dvadesetak ugradnih plafonjera iz gipsanog kockastog plafona.Mogu i da se montiraju kao nadgradne.U perfektom stanju,neonke ni malo crne,kondezator,schwabe prigušnice sve perfektno. Dimenzija 60*60 cm -Extra jeftino jer sada novi paneli sa ledom su oko 3000-4000 dinara pa na više.Ovi jeftini su đubre traju oko 2 godine uz ubrzano tamnjenje a oni za duplo ili još više para traju duže. CENA 700 DINARA PO KOMADU. Saša novi sad 0641352299 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 19 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan iskreno mi nije jasno ovi koji kupuju led .Duplo je manja potrošnja ali ove neonske plafonjere traju po 20-30 godina bez problema.Uz menjanje neonki za 500 dinara na 5-10 godina. Za to vreme potrebno je potrošiti bar 100 evra za led a struja nemože to da nadoknadi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Februar 19 (promenjeno) Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kod kvalitetne LED svetiljke svetlo je lepše i oku prijatnije. Ali to je nekoliko klasa iznad onoga što se kod nas uglavnom prodaje. U svakom slučaju, ovo je odlična ponuda kome treba Promenio Februar 19 član Gliga 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ove plafonjerke u kombinaciju sa led 'neonkama' sijaju fenomenalno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5339 Napisano Februar 20 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, sasa ns 1 je napisao: iskreno mi nije jasno ovi koji kupuju led . Како ко ? Па шта мислиш чему служе тендери у овој држави ? И разумем "лед " лети за хлађење ал зими, ццц ( ови панели 4x 60-60 ће надживети сву могућу расвету . Ако ти зафали скретница 2x18/220v имам их нових на поклон ) 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...