z 5 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan neka je ziv i zdrav i neka mu je prav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ovo je treci coper 110ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan cetvrti moja prva ljubav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan sve ove slike su super i klinac ti je super,ali nema veze sa mojom PP.A ako hoces pokazacu ti moj "amaterski rad" i to 2 meseca posle laganog poliranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Par pitanja za andjela: Kolioko vidim u prvom postu radi se o felni od neke starije yamahe,ispolirani su samo falcevi,zasto nije ispolirana kompletna felna? Ispod na automobilskoj unutrasnji delovi ovalnih rupa ? I da ne zaboravim... jos nesto, postoji li specijalan lak za aluminijum koji prilikom nanosenja (susenja) nece otici u mat,mislim na polirane delove koji bi trebali biti lakirani i zadrzati sjaj poliranja i naravno posto su povrsine polirane dali moze lak drzati neko vreme pre nego sto pocne da se ljusti tj. otpada sa poliranih delova? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan a evo i moje DANUVIE DV 125ccm 1958g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo i table crnog lima ispoliranog ima najmanji odsjaj ali izgleda kao da je hromiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan a ovako je izgledala Danuvia kada sam je dobio na poklon mislio sam da je dam u otpad....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Februar 26, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5470 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj biti lenj , stavi slike tih restauracija ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedne felne ovakav rad kosta 80 evra za komplet 4 komada ostala povrsina ide u hrom crnu boju i lakira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj rad,mogao se videti ranije na forumu. Ne radim za novac,ovo sam radio za sebe,rad se sigurno nebi mogao naplatiti... P.S. Nemam masinu sa keramickim kuglicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast majstore ,nemam primedbu ni najmanju ni ja nemam masinu sa keramickim kuglicama vec paste i cetka, a da se opremis sa keramickim kuglicama treba ti 10.000 evra i kad di postavio cenu za poliranje rekli bi da si lud cena takvog rada kao tvoj u masini sa keramickim kuglicama kostaod 230-300evra pa sad vidi kome bi radio a ja da imam te pare ponovo bih se zenio....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan ;D Bez takvih sprava ovo je 80 % smirgla u ruke, na tri meseca. Naravno,nikako ponovo... Hromira li ko aluminijum u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bilo prosle god. a sad ih trenutno poliram cele,ustvari sve sto ima za poliranje mislim i dekli i dr. pa onda lak,pozz za majstor Andjela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo male dorade na auspuhu ,skinuli smo boju i ispolirali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedna slika iz drugog ugla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedna slika iz drugog ugla ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan a ja mislim tripuje mi opera nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan a ja mislim tripuje mi opera nešto ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan imam z750 koliko kosta da se ispliraju felne? evo ti br pa mi javi jer nisam stalno na internetu br. 063600275 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan zavrsena raklama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Mart 10, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5470 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sa cime si ova slova i ovo radio. Pjesak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan slova su ispeskarena .......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 2, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo jos nekih radova iz radionice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 2, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i sa druge strane i lancobran sve je od prohroma 1,5mm ,jedino je steta sto nije ispisano i isecena slova laserom na lancobranu ali nema veze napravicemo bolji ovaj je bio za probu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...