Abi 1637 Napisano Februar 15 Drug član, 983 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam par tema, ali starih, nadam se da nije problem ako "ponavljam"? Ko dovozi i carini motore, konkretno iz Madjarske, mada bi me interesovalo i za Slovacku? Posto razmisljam da mozda uzmem preko (imam i vizu i ziveo sam dugo preko), ali nikada nisam uvozio i mozda je lakse da nekome ko to radi svakodnevno platim, nego ja da se cimam. Ako neko ovde od vas sa foruma radi ili znate nekoga ko se time bavi, konkretno za ove dve zemlje (moze i iz Ceska itd) ostavite poruku/kontakt :). Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Februar 15 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Telefon 065/332-93-94 Goran Popović - POP Kolega sa foruma ima i tema u Moto berzi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1637 Napisano Februar 15 Drug član, 983 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Februar 15 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu. Ne znam da li konkretno radi te zemlje, ali se bavi time i verujem da može da ti pomogne ako ne direktno, barem indirektno. Možda je i najbolje da sam odeš i dovezeš, ujedno i vidiš motor, barem iz Mađarske i Slovačke jer nisu daleko, a papiri nisu problem da ti neko uradi, naravno uz nadoknadu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 19 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Cenjene kolege, hvala na preporuci. Nažalost situacija je takva da sam izašao iz posla drumskog transporta. Ako treba neki savet, stojim na raspolaganju! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Mart 8 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Neko da dovozi motocikle iz CH? Nemacki kanton u pitanju… Kaparisao sam KTM, samo jos neko da ga doveze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Mart 9 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, DjoleLO je napisao: Neko da dovozi motocikle iz CH? Nemacki kanton u pitanju… Kaparisao sam KTM, samo jos neko da ga doveze Imaš u temi GSX1250FA više. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Mart 9 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Neko da dovozi motocikle iz CH? Nemacki kanton u pitanju… Kaparisao sam KTM, samo jos neko da ga doveze Evo, ako je problem,Ja ću se pomučiti da odem da ga dovezemKakvo li će vreme biti za 1 maj. Odeš sam, vratiš se preko alpa, spojiš lepo i korisno. Mada, kad smo bili na grosu u junu, tad je preko dana bilo 8 stepeni Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Mart 9 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Krmco said: Evo, ako je problem, Ja ću se pomučiti da odem da ga dovezem Kakvo li će vreme biti za 1 maj. Odeš sam, vratiš se preko alpa, spojiš lepo i korisno. Mada, kad smo bili na grosu u junu, tad je preko dana bilo 8 stepeni Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Msm da Gross nije ni otvoren za 1 maj, a operisao sam ruku, pa imam jos bar mesec dana mirovanja. Prikolica/kombi ga ceka kako god okrenes. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4012 Napisano Mart 9 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, DjoleLO je napisao: Neko da dovozi motocikle iz CH? Nemacki kanton u pitanju… Kaparisao sam KTM, samo jos neko da ga doveze Meni dovezao iz Zurich Kokeric 0646108191 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Maj 22 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno malo off topic pitanje, da ne otvaram novu temu. Burazer treba da prevez motor za auto iz Nemacke/Svajcarske do Srbije, motor treba da se ugradi u auto koji je ovde kod majstora i da ga vrati nazad gore. Ima papire i racun da je legalno kupljen. S obizrom da motor treba samo da udje, namesti se i izadje sa sve autom, jel zna neko koja je procedura da se to uradi bez carinjenja jer auto izlazi odavde cim se sredi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4012 Napisano Maj 22 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, JankelA je napisao: Jedno malo off topic pitanje, da ne otvaram novu temu. Burazer treba da prevez motor za auto iz Nemacke/Svajcarske do Srbije, motor treba da se ugradi u auto koji je ovde kod majstora i da ga vrati nazad gore. Ima papire i racun da je legalno kupljen. S obizrom da motor treba samo da udje, namesti se i izadje sa sve autom, jel zna neko koja je procedura da se to uradi bez carinjenja jer auto izlazi odavde cim se sredi? Platis nekom da ga doveze, ima nacina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1637 Napisano Maj 25 Drug član, 983 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, ako moze pomoc od ljudi koji su upuceni. Posto sam nasao motor i razmisljam da odem sam do da ga kupim i dovozem sa obzirom da je registrovan. Da li je to moguce i sta bi mi trebalo za carinu? I da li uopste mogu sesti i doci sa njim na carinu? Imam vizu, mada nasu dozvolu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...