HornY 57 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je nova. Narucena pogresna velicina iz Louis-a. Velicina XS Cena 160Eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 29, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto je prodajes, prelepa je kaciga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Uzivo je mnogo lepsa. Ako prodam Suomy-ja,i ako mi velicina odgovara uzeo bi je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Video je juce nazalos mi je mala. :'( :'( :'( :'( :'( :'(Razocarao sam se u zivot ;D Ovako svako ko je uzme nece da pogresi.Kaciga dihtuje savrseno aerodinamika,izgled,udobnost...Ma svexDJos za te pare bolje nema!! evo da dam jedan snimak te kacige jer na slici ne izgleda toliko savrseno kao u prirodi!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelna... Mozete je pogledati probati u radnji : Auto moto shop * Telefon: 011 339 1707 * Beograd, Stari Grad, Dorćol, Đure Đakovića 60 * www.automoto-shop.com CENA 160e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palacinka 9 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel znas mozda za koji je obim glave? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Auto moto shop * Telefon: 011 339 1707 * Beograd, Stari Grad, Dorćol, Đure Đakovića 60 * www.automoto-shop.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan kacika je jebena.... gledam si kupiti takvu .... Šteta što smo daleko ... Postoji li mogućnost dostave u NS ..... i možda mogućnost uplate novaca na račun u banci ... Za nekih cca mjesec dana sam u NS, pa pitam ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je prodata!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...