00vladan 300 Napisano Februar 11 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj lični PS4, kućno korišćen i relativno slabo, u servisu zamenjena termalna pasta, očišćen, bešuman u radu, stoji već dosta meseci od kad ga je zamenio noviji Playstation. Cena 150 evra sa jednim džojstikom i naravno pratećim HDMI i naponskim kablovima. Najbolje lično preuzimanje u Zemunu radi probe a naravno može i slanje kuririma. Kontakt preko foruma ili na 0695002252. Nije za sada na bilo kojim oglasima, cena mi se čini da je sasvim korektna. Svaki komentar i predlog je dobrodošao. Sent from my SM-F926B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Februar 12 (promenjeno) Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Koliko giga? Neke igrice uz njega? Da li je taj jedan dzojstik što ide uz njega, original? Promenio Februar 12 član Vuleta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Februar 12 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan 500gb, zaboravih. Može recimo jedna igra, samo da vidim sta imam na disku jer sve igram preko PS+. Što me podseti, čitač je skoro pa nekorišćen. Za original džojstik ili ne, moram da proverim. Imam u suštini 6 komada, tako da je to negde stvar dogovora. Može i sa više za neku min korekciju cene naviše. Sent from my SM-F926B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Februar 12 nekrunisani kralj moto cigana, 3186 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaješ li neki džojstik posebno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Februar 12 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Kad ode konzola, mogu da oglasim šta ostane od diskova i džojstika, ne bih pre toga. Sent from my SM-F926B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Februar 15 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Ode konzola. Pošto me je par kolega pitalo za preostale džojstike, moram da ih istestiram da li rade 100% ispravno pa kacim ovde od ponedeljka informaciju da ne otvaram novi oglas. Sent from my SM-F926B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 15 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, 00vladan je napisao: Ode konzola. Pošto me je par kolega pitalo za preostale džojstike, moram da ih istestiram da li rade 100% ispravno pa kacim ovde od ponedeljka informaciju da ne otvaram novi oglas. Sent from my SM-F926B using Tapatalk Само да се захвалим Владану и да јавим са је конзола остала на форуму. Ако новом кориснику брзо досади качим је овде. Хвала још једном. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4014 Napisano Februar 15 Nemanja Stojanović, 1368 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim i ja za jedan džojstik ako ostane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 16 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Neka igra na CD-u jel ostala? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Februar 16 nekrunisani kralj moto cigana, 3186 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Boriša je napisao: Neka igra na CD-u jel ostala? I mene zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Februar 18 nekrunisani kralj moto cigana, 3186 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novosti za džojstik i igrice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je dva džojstika ali neću ih prodavati jer na oba zezaju tasteri. Diskove ipak zadržavam jer sam konačno priznao sam sebi da sam horder ovakvih stvari Sent from my SM-F926B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...