Antuljeskov.011 47 Napisano Februar 9, 2024 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Da li neko možda ima iskustva sa italijanskim brendom Clover? Nabasao sam na njih u jednoj radnji u Trstu ali sam odustao od kupovine jakne.Sad nesto razmisljam pa sam hteo da vidim da li neko ima nekog iskustva sa njima ili jos bolje sa konkretnom jaknom iz naslova? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Februar 9, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nemam direktna iskustva, ali znam da to nije firma od juče. Kao i mnogi drugi, verovatno sve kroje, sastavljaju i pakuju negde van Evrope..ali je sve počelo u Italiji (u prošlom veku). Prvo kros i enduro oprema, kasnije i drugo. Nema razloga da se ovo zaobilazi...ako se uklapa u budžet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 47 Napisano Februar 9, 2024 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene je najvise zbunilo to sto nisam mogao i ne mogu i dalje da nadjem nikakav review na netu a da nisu italijani. Malo mi delovalo kao lokalni brend pa sam zato skeptican.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Februar 27, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам пре пар година купио у Платнеру у БГ-у јакну и панталоне. Веома задовољан, једини проблем на који сам наишао је налажење леђниг протектора за јакну, нисам могао наћи код нас нигде( специфичан облик а Платнер није имао на стању) послали ми од преко. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 47 Napisano Februar 28, 2024 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Platner prodavao clover? To nisam znao...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Februar 28, 2024 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji poruku članu @nevoljica, on je kupio baš u Trstu. Koliko znam, oprema je vrhunska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 98 Napisano Februar 28, 2024 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, doktor je napisao: Pošalji poruku članu @nevoljica, on je kupio baš u Trstu. Koliko znam, oprema je vrhunska. evo Nevoljice.... druze javi se u svako doba samo na viber ili what'sup jer sam u inostranstvu... 065 8855550... imam odlican kontakt u Tstu za Clover i to odlicnim cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...