Crven Ban 604 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji nosac i koferi za Yamahu XT 660 R i ako postoje koji su to modeli jer bih trebao nesto da kupim a nemam pojma sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovde imas sve za taj motor http://www.touratech.com/shops/001/index.php?cPath=6_51 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 26, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a ipak je jamaha u pitanju,,,,, ;D ;D ;D ;D e crvenbance.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam jednog druga koji vozi ovu spravu a covek nema pojma da se koristi internetom pa me zamolio da mu pomognem oko tih kofera. Ja se ne odvajam od mog propelerceta, cak sam u nekim pregovorima oko R 8o GS. Taj ruzni mi zapao za oko. Al da ne idemo u Off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji nosac i koferi za Yamahu XT 660 R i ako postoje koji su to modeli jer bih trebao nesto da kupim a nemam pojma sta. Ovdje ti je sve rečeno: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,106214.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Leonta11 i Antek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji nosac i koferi za Yamahu XT 660 R i ako postoje koji su to modeli jer bih trebao nesto da kupim a nemam pojma sta. Trion BG predstavnistvi GIVI.Ali skupi su kao djavo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...