andrejp 24 Napisano Avgust 15, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta reci... koncept je na bazi (malo)serijskog modela Rune, i verovatno ce uci u serijsku (!) proizvodnju za 2-3 god :shock: no comment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Avgust 15, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, i Honda je pocela da pravi auspuhe trouglastog profila kao Suzuki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Avgust 15, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan sta je ovo SHADOW :roll: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 15, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Onako , smeta mi malo taj americki fazon koji pocinju da furaju :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 15, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put kad sam video taj RUNE, preteèu ovoga, stvarno mi nije bilo dobro :cry: . Ovo je veæ cyber perverzija, veæ vidjeno... Ali RUNE :wink: !!! DO JAJETA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Avgust 18, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Uz malo izmena, takav motor vec postoji. Honda VTX1800 je motor sa nejvecim cilindrom (2x900cc) koji je Honda ikada napravila. Ipak je po dizajnu mnogo blizi modelu Honda Valkyrie(Rune) koji ima gold wingovu masinu, a taj gore motor je kao Rune sa V2 motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Avgust 18, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Auu bre Pa koliko moze da ide ovo????????????? :shock: :shock: :shock: 1800ccm????? Uzas Jel zna neko performanse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Avgust 18, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko performanse? Ma bolje da ne znas nesto smesno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 18, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam podatke, ali performanse nisu nista spec, poenta ovog bajka je IZGLED i ZVUK MOTORA, kao i PRESTIZ, zbog ovih razlog se on i kupuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 18, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko performanse? Mislim da su potencijalnom vlasniku, Rune-a ili èega veæ, performanse na zadnjem mestu, da ih hoæe uzo bi R1 ili ... To košta oko 25000$ i teško je k'o troèlana porodica :misli: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Avgust 18, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan @ Stefan Ti motori se ne prave za trke i velike brzine vec za uzivanciju i dugotrajnost motora.Taj motr ima 1800ccm ali zato ako ima 130ks(mozda sam i preterao) ubi me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Avgust 18, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Definitvno sam preterao.Gle ovo: Kawasaki Vulcan 2000 2053ccm 101 KS max.brzina 200km/h p.s. Da,i traje fazon 100 godina...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 18, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Da,i traje fazon 100 godina...... Al' za malo!!! Traje sezonu , plafon 2, dok ne izadje novi model i onda se 'stari' proda po hitnom postupku, a kuka se na ramenu dilera da se baš njemu dotera prvi primerak u selu... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Avgust 20, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ako cemo o monstruoznim motorima, evo onda jedan STRAHOTA Triumph. Motor je sa najvecom zapreminom kod serijskih motora. Trocilindricni motor je postavljen uzduzno i ima 2294cc. Razvija svega 142ks kod niskih 5750 obrtaja. Nista posebno za 320kg tezak motor, ali zato je obrtni momenat od 200 Nm kod svega 2500 obrtaja zapanjujuci i lansira ovu mrcinu bez problema na zadnji tocak, a izmedju semafora moze da se nosi i sa R1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Avgust 21, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta je mene impresioniralo - Dodge Tomahawk, trecinom motocikl, trecinom cetvorotockas i trecinom L U D N I C A: V10 motor od 8200 kubika, 500 konja, ubrzanje do 100 na sat od 2.5 sekunde i brzina od blizu 482 km/h! :? Ne zna se jos da li ce uci u proizvodnju, ali do tada ostaje kao vrlo sexy izlozbeni eksponat Vise informacija ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Avgust 21, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto ga niko nije vozio maksimalnom brzinom. Mislim da ce ovo samo ostati kao igracka koju su napravili inzenjeri Chryslera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 10, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan slažem se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...