Marko05 5553 Napisano Jun 19 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Ма не овде, него на ПА. Ја бих овде и на слепо узео. Него из искуства све што сам продавао, воле људи да им се све испише. Наравно, после читања следи позив у којем све написано поновио, ал јбг тако то иде. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Jun 19 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Problem u srbistanu je sto ne vole japance.Zato i nisu na nekoj ceni.Da je a6 ili neka c ili e-klasa tog godista bila bi duplo skuplja a nista vise kvalitetnina od ovog primerka.A tek pasat karavan to bi se davno razgrabilo.Ovako ovo kupuje samo neko ko zna sta je toyota. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jun 19 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vole srbi Japance al' im žao para da daju na nešto na čemu im komšija neće zavideti. Vozio Micubišija 7 godina, svaki komentaj je bio "ma japanci su zakon ali skupi za održavanje" ili "ti se se venčao"Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9626 Napisano Jun 19 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da se javno zahvalim @Luka9905 na napisanom tekstu oglasa u pp, koji sam odmah prekopirao na PA ! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jun 20 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Blaza said: Da se javno zahvalim @Luka9905 na napisanom tekstu oglasa u pp, koji sam odmah prekopirao na PA ! Ај да видимо сад да ли ће да оде. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jun 20 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ево код мене управо. И поред свега што сам написао ипак има још питања... Кад ме пита колико троши, мени аутоматски скаче притисак. Ај за кола и некако, али за мотор, то не могу да разумем у три живота. И кад мисле да сам препордавац, а имам само мотор и кола на огласима. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9626 Napisano Jun 20 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo koliko troši Avensis na auto putu: Supruga i ja sami u autu, nešto stvari, povratak iz Sarajeva. U 6-oj brzini, na 120 km/h. Nisam slikao koliko je na 100 km/h... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Jun 20 4_tocka_i_karoserija, 1878 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Prethodna verzija karoserije, isti motor, dvoje male dece, pun auto stvari, žena i ja, svetla, klima muzika sve vreme - do Crnogorskog primorja 4.5, nazad, malo po planinskoj Crnoj Gori, Mokra gora, pa kući, 5.0 - mereno primenom sistema "do čepa" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1089 Napisano Jun 20 Drug član, 379 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Marko05 je napisao: Наравно, после читања следи позив у којем све написано поновио, ал јбг тако то иде. Ajde da staviš po strani da su ljudi nepismeni, nego mu to bude neka uvertira da te pita koja je poslednja cena. Obrni okreni dupe je pozadi, majku bi prodali za 50e, a ne za tamo neki polovnjak da probaju da spuste par stotina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2153 Napisano Jun 20 Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Da li ćete mi verovati da sam se sa likom jurio u 20€ kad sam prodavao Yarisa?Nisam hteo ispod 1200€ ni za živu glavu. Al kad mi je dao ponudu 1 180€ toliko sam bio u neverici da sam morao da popustim. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9626 Napisano Jun 20 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ja korolu, i uz kafu, pitam prodavca, onako bzv, "ima li goriva, bar do pumpe ?" Čovek ladno vadi 20 evra i daje mi... Rekoh, ne treba, samo pitam. Al čovek navalio da uzmem... Pre 2 sati, zaludan je napisao: Prethodna verzija karoserije, isti motor, Razlikuju se motori samo po diznama, ne znam tačno, jedne su piezzo, a druge, uh, ne znam naziv...sve ostalo otprilike isto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9626 Napisano Jul 25 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Refreš... Trenutno se ne prodaje, dok smo na odmoru... 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9626 Napisano Avgust 2 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Avensis se pokazao odlično za put do Grčke, i nazad. Kilometraža je porasla za nepune 2 hiljade. Samo jedno dobro pranje, i ko "nov, nov, nov...!" Oglas ponovo aktuelan. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Avgust 3 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Blaza je napisao: Avensis se pokazao odlično za put do Grčke, i nazad. Ma jok...Bolje motorom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9626 Napisano Octobar 9 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Toyota Avensis - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju auto u dobrom, voznom stanju. Model bez DPF-a. Sitna oštećenja od gradske... 5.650 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...