dejansd 2 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima,nisam bio na skupu,bio sam zbog posla, u kotoru. tako da necu da komentarisem organizaciju,skupa ali mi nije jasno da uz sve ove kritike,niste pomenuli da je bila i humaintarna akcija da se bilo u poseti .decjoj ustanovi SUNCE (deca poremecena u razvoju) pa da se od tih istih ulaznica koje su bile skupe,a 2008 je bila ta cena na svakom skupu kupili paketici majice i posvetilo neko vreme toj deci. sramota je da se kritike svode na jednog prodavca koji jeste ili nije bio zadovoljan, verovatno je bilo propusta,i bice ih na svakom skupu, POZDRAV M.K ULICNOM BORCU,I SVETI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se ....ali probacu dalje pa valda cu se nauciti :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Rockhead ne ide ti nesto postavljanje fotki :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan <a href="http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=393869921&albumID=1611393&imageID=22646701"></a> Ova mi se najvise svidja! U prilogu spreda. Sve pohvale za Rockhead!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Smederevu i sreo dosta poznanika, a i upoznao se sa dosta novih poznanika. Skup je bio masovno posecen, muzika dosta dobra, kao i ozvucenje. Mesto za skup dobro za postavljanje satora i moze da primi dosta ljudi. Meni nisu smetali ljudi na ulazu, cak su mi i bili interesantni i zabavni. Zamerka je sto je ulaz maksimalno suzen, stvarale su se velike kolone i guzva, pa se trebalo provlaciti (bukvalno) prilikom izlaska i ulaska u kamp do (ili od) glavnog puta. Nisam probao ni pasulj, ni corbu ni pecenje. Cena piva od 80 dinara za pivo, za mene je OK, ali isto toliko je i mineralna voda Knjaz od 0,5l ??? Sada nadjoh program skupa, a ja sto nisam video, sam oznacio crvenim slovima u programu. Sve u svemu skup koji cu opet posetiti, ako budem mogao. PROGRAM MOTO SKUPA 2009. LOKACIJA TVRDJAVA GRAD SMEDEREVO 24.04.2009. petak - od 12.00h - docek i smestaj bajker u moto kamp sa kafom,domacom rakijom ili sokom - oko 19.00h - vecera..... spremamo tradicionalno pasulj, riblju i govedju corbu iz kotlica.- druzenje i svirka do jutra uz domace rock grupe 25.04.2009. subota -od 08.00h - docek bajkera i smestanje u moto kamp sa kafom,domacom rakijom ili sokom. -oko 08.00h dorucak za sve prisutne goste u kampu -oko 12.00h- postavljane bika na razanj za svecani rucak posle defilea. -od 12.00h-pocetak svirke...rock grupe na smenu -u 13.30- početak bajkerskih igara ( povlačenje konopca...obaranje ruke....brzo ispijanje piva...) -u 15.30- podela nagrada -16h-17h defile ulicama grada. Apelujemo već sad i ovim putem na sve učesnike defilea da tokom defilea koriste svoje kacige shodno tome da se moto skup održava pod motom '' SA KACIGOM JE BEZBEDNIJE'' kao dobar primer mladim bajkerima, deci i prolaznicima.....Tokom defilea planirana je poseta ustanovi ''SUNCE'' gde ce biti podeljeni paketici deci sa smetnjama u razvoju..... -oko 17.00 h povratak u kamp i besplatan rucak za goste (vo sa raznja)-18.00h nastavak igara - lutrija -19.00h vecera...nastavak svirke i druzenja... -00.00h. iznenadjenje veceri...gogo plesacice 26.04.2009. nedjelja -u 08.00h dorucak za sve prisutne goste u kampu -u 10.00h ispracaj gostiju DOBRO NAM DOSLI U ZDRAVLJU SE SRELI I LEPO PROVELI U SMEDEREVU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan <a href="http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=393869921&albumID=1611393&imageID=22646701"></a> Ova mi se najvise svidja! U prilogu spreda. Sve pohvale za Rockhead!!! haha lici ko da je vasa a ne nasa hahaha hvala za druzenje ;D uvece cu postaviti jos par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta me briga sto se biju,nek oci povade samo mene nemo da diraju,a sto se tice klope,nisam ni ocekivao da cu dobiti nesto fraj.Bar nije bilo skupo.Pljeska 100 din.Jedino mi zao tih ljudi kojima je nesto obecano pa ih posle izradili.Ako se kaze fraj onda fraj ako kazu 100e onda 100 a ne 150.Covek potego ko zna otkuda da zaradi neku crkavicu a onda mesto 3.000, pa nije uredu! Zamislite da je ulaz umesto 400 konti bio 800 ili 1.000 zar ne bi bili ljuti! A lokacija-Uuuuuuuuuuuuuuuu! ;DDo neba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan PROGRAM MOTO SKUPA 2009. LOKACIJA TVRDJAVA GRAD SMEDEREVO 24.04.2009. petak - od 12.00h - docek i smestaj bajker u moto kamp sa kafom,domacom rakijom ili sokom - oko 19.00h - vecera..... spremamo tradicionalno pasulj, riblju i govedju corbu iz kotlica.- druzenje i svirka do jutra uz domace rock grupe 25.04.2009. subota -od 08.00h - docek bajkera i smestanje u moto kamp sa kafom,domacom rakijom ili sokom. -oko 08.00h dorucak za sve prisutne goste u kampu -oko 12.00h- postavljane bika na razanj za svecani rucak posle defilea. -od 12.00h-pocetak svirke...rock grupe na smenu -u 13.30- početak bajkerskih igara ( povlačenje konopca...obaranje ruke....brzo ispijanje piva...) -u 15.30- podela nagrada -16h-17h defile ulicama grada. Apelujemo već sad i ovim putem na sve učesnike defilea da tokom defilea koriste svoje kacige shodno tome da se moto skup održava pod motom '' SA KACIGOM JE BEZBEDNIJE'' kao dobar primer mladim bajkerima, deci i prolaznicima.....Tokom defilea planirana je poseta ustanovi ''SUNCE'' gde ce biti podeljeni paketici deci sa smetnjama u razvoju..... -oko 17.00 h povratak u kamp i besplatan rucak za goste (vo sa raznja)-18.00h nastavak igara - lutrija -19.00h vecera...nastavak svirke i druzenja... -00.00h. iznenadjenje veceri...gogo plesacice 26.04.2009. nedjelja -u 08.00h dorucak za sve prisutne goste u kampu -u 10.00h ispracaj gostiju DOBRO NAM DOSLI U ZDRAVLJU SE SRELI I LEPO PROVELI U SMEDEREVU znaci nit sam vid'o rakije ni soka ni kafe, a kamoli pasulja, riblje i govedje corbe kad sam stigao u petak oko pola 8 uvece, samo sam dao 400 kinti za ulaz momku koji je teska srca vrsio tu duznost, nit ujutru u subotu posle one kise, oko pola 9 - 9h neko da saceka pokisle bajkere na ulazu, nit vola na raznju za dz (jeste bila riblja corba, kad sam vec platio meso)... pazite malo sta pisete u uvodnim postovima Smederevci... inace, mesto mnogo dobro, muzika sasvim O.k., cene korektne. Sve u svemu, sledeci put ne citam prazna obecanja nego u se i u svoje kljuse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija je bila carska. Organizacija ne dobra (da ne kazem losa) al nisam ni ocekivao nista bolje, ko ce bre svim bajkerima koji stizu da da rakiju i kafu. Mada vecera u petak je mogla da bude, posto je rostilj bio poprilicno los. Cene skroz OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan PROGRAM MOTO SKUPA 2009. LOKACIJA TVRDJAVA GRAD SMEDEREVO 24.04.2009. petak - od 12.00h - docek i smestaj bajker u moto kamp sa kafom,domacom rakijom ili sokom - oko 19.00h - vecera..... spremamo tradicionalno pasulj, riblju i govedju corbu iz kotlica.- druzenje i svirka do jutra uz domace rock grupe 25.04.2009. subota -od 08.00h - docek bajkera i smestanje u moto kamp sa kafom,domacom rakijom ili sokom. -oko 08.00h dorucak za sve prisutne goste u kampu -oko 12.00h- postavljane bika na razanj za svecani rucak posle defilea. -od 12.00h-pocetak svirke...rock grupe na smenu -u 13.30- početak bajkerskih igara ( povlačenje konopca...obaranje ruke....brzo ispijanje piva...) -u 15.30- podela nagrada -16h-17h defile ulicama grada. Apelujemo već sad i ovim putem na sve učesnike defilea da tokom defilea koriste svoje kacige shodno tome da se moto skup održava pod motom '' SA KACIGOM JE BEZBEDNIJE'' kao dobar primer mladim bajkerima, deci i prolaznicima.....Tokom defilea planirana je poseta ustanovi ''SUNCE'' gde ce biti podeljeni paketici deci sa smetnjama u razvoju..... -oko 17.00 h povratak u kamp i besplatan rucak za goste (vo sa raznja)-18.00h nastavak igara - lutrija -19.00h vecera...nastavak svirke i druzenja... -00.00h. iznenadjenje veceri...gogo plesacice 26.04.2009. nedjelja -u 08.00h dorucak za sve prisutne goste u kampu -u 10.00h ispracaj gostiju DOBRO NAM DOSLI U ZDRAVLJU SE SRELI I LEPO PROVELI U SMEDEREVU znaci nit sam vid'o rakije ni soka ni kafe, a kamoli pasulja, riblje i govedje corbe kad sam stigao u petak oko pola 8 uvece, samo sam dao 400 kinti za ulaz momku koji je teska srca vrsio tu duznost, nit ujutru u subotu posle one kise, oko pola 9 - 9h neko da saceka pokisle bajkere na ulazu, nit vola na raznju za dz (jeste bila riblja corba, kad sam vec platio meso)... pazite malo sta pisete u uvodnim postovima Smederevci... inace, mesto mnogo dobro, muzika sasvim O.k., cene korektne. Sve u svemu, sledeci put ne citam prazna obecanja nego u se i u svoje kljuse... Nemoj da kritikujete uzece vam organiztori za zlo! Eno na drugom sajtu izgibose kako nije bilo propusta i kako je u redu sto su rekli coveku za dz a posle mu oteli 1500din. Ne znam da li bi njima bilo ok da ih zvanicno pozovu na skup za recimo 200 dinara ulaz a onda te otkinu sa 1000 dinara jer ti nisi shvatio kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par mojih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar i komsija, je jos pre mesec dana odlucio da ide u Smederevo na motoskup, zadnjih mesec dana je malo sredjivao masinu, doterao je i u petak je dosao dan da krene. Krenuo je u jutarnjim casovim, prvo za Pancevo kod rodjaka, gde je spavao, pa u subotu produzio kod rodjaka za Smederevo, i sa njima je bio na moto susretu. U nedelju poslepodne se vratio za Sombor. Pocetak putovanja, negde u blizini Odzaka Vec je u blizini Novog Sada Ulazak u Novi Sad U Novom Sadu se nalazi sa drugom, malo je popricao sa njim, slikao i produzio za Pancevo, to je bilo oko 12h Slike uz put Konacno Pancevo, negde oko 16:30h Sutra produzava ka cilju i Smederevu, kula u Smederevu Moto susret Od ovna ostala samo glava Defile Nedelja, i kuci je isao preko Zrenjanina Slike i mini-putopis sam postavio jer me je on zamolio. Cestitao sam mu na ovolikoj voznji, stvarno treba biti hrabar tomosom krenuti na ovakav put, i jos sam. Sve pohvale za Deju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Slike i mini-putopis sam postavio jer me je on zamolio. Cestitao sam mu na ovolikoj voznji, stvarno treba biti hrabar tomosom krenuti na ovakav put, i jos sam. Sve pohvale za Deju ! Ovo je OFF od teme ali Dejo stvarno svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo slike sa humanitarne akcije kliknite na sliku za slide show Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar i komsija, je jos pre mesec dana odlucio da ide u Smederevo na motoskup, zadnjih mesec dana je malo sredjivao masinu, Sve pohvale za Deju ! Ma APN je "zakon". Kao da je dizelas. Ako krene on i stize na cilj. Bravo za mojeg imenjaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan da...tomos je USTAV!!!...ja sam sa ATX-om iz Zajecara dosao u Smederevo...........evo slika...presao sam za dva dana 2x200km po jebeno najgorem putu an planeti kroz Homoljske planine.,..zajecar-Bor-zagubica-krepoljin-petrovac na mlavi-pozarevac-smederevo i nazad... PRVA STAJANKA POSLE 50KM NA BORSKOM JEZERU JA NA BOGU MOTORNIH WOZILA BMW-R80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo svete in "action" ;D i jos par ... ;D ;D ;D ;D @searcha HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Smederevu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja bajker 2 Napisano Maj 19, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Geneve Prijavi odgovor kao problematičan Bila je jedna cesma,ali voda nije bas za pice...smrdela je neopisivo na jaja. Niko ovde nista nije slagao,a s'obzirom da je vecina nas nezadovoljna,Smederevci ce opet na crnu listu moto skupova.. Ja sam bio pre dve godine na skupu u Smederevu sa pasenogom. Imao sam plan da ostanem par dana, ali sam se predomislio vrlo brzo i otisli smo dalje. Smrdljiva voda. o kako smo se nasmejali kad nam je tamo neki domaci rekao da je ista lekovita.....pa to samo kod nas na Balkanu moze da prodje, da sve sto smrdi bude lekovito. Smrdelo je u tom Smederevu i sve drugo, vrlo je nehigijenski bio ceo kamp a i smeca je bilo na sve strane. Koliko vidim iz vasih postova nista se nije popravilo za sve ove dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Grujo sledeći put kad budeš rešio da dodješ na motoskup ili žurku u Smederevo da ti obezbedim hotel sa izolacijom da ti ne bude hladno i da ne čuješ grmljavu motora i da ne osećaš smrad iz grada i od vode. Taj "smrad" iz vode koji si osetio je od sumpora,a voda koja vekovima teče iz te česme je sa 600 metara dubine i vrlo je lekovita za bubrege i još neke organe. Inače,najlakše je biti stalni gost i davati milion kritika na račun domaćina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja bajker 2 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Geneve Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ja tako svilen da mi treba neki tako dobro izolovan hotel. Zasto odmah karikiras i pokusavas da moju izjavu svedes na zajedljiv komentar. Nisam perfekcionista ali nisam ni klosar pa da mogu spavati na djubristu i da moram svaki cas da gazim po fekalijama i da pijem smrdljivu vodu koja se mesa sa kanalizacijom a toaleti da vam budu poput slika strave i uzasa. To je osnovno civilizacijsko dostignuce koje se zove elementarna higijena, znaci da kad se nesto organizuje mora se obezbediti ono osnovno sto se podrazumeva da ljudi sa skupa odu u pribliznom stanju kao sto su i dosli. Zar treba da dodjem kuci sa nekim hepatitisom ili crevnom infekcijom zbog vase nebrige. Kod vas koliko vidim se to ponavlja iz godine u godinu i nista niste ucinili po tom pitanju. Menjate samo pricu i pozivate u goste a organizacija vam je ocajna i dalje. Cudi me da vam gradska vlast tolerise takve propuste kad vam je ocigledno organizacija totalno haoticna i da nju vode totalno prevazidjeni ljudi koji jos zive u srednjem veku i koji tvrdoglavo istrajavaju u nebrizi i haosu. Osvestite se (ili otreznite) ako ne mozete sami pitajte druge koji su uspesniji i organizovaniji,potrazite pomoc od tih klubova. Nije mi jasno kako dobijate uopste te termine za skup i ko vam ih daje kad je ocigledno da iz godine u godinu imate sve vise i vise propusta. Organizacija skupa je ozbiljan posao i tu ne bi trebalo biti mesta za amatere. Ako niste u stanju to da uradite sopstvenim snagama za jednu sezonu, napravite pauzu udruzite se sa jos nekikm klubom sacekajte koju godinu ili dve i zrtvujte taj profit koji vas ocito jedino i zanima pa se pobrinite da napravite nesto sto ce biti iole pristojno. Pogledajte malo kako to rade pravi klubovi , imate pozitivne primere u Istocnom Sarajevu ili malo dalje u komsiluku recimo Umag od njih se da mnogo toga nauciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Grujo na dobronamernim savetima i primerima Živ bio,pa pozovi kad ti nešto napraviš da ti dodjemo u goste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja bajker 2 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Geneve Prijavi odgovor kao problematičan Ako budes dolazio u Svajcarsku obavezno poseti usce zenevskog jezera u Ronu . Svakog neparnog vikenda ja sa svojim prijateljima tamo pravim celodnevne tulume. Znaci od prepodnevnih sati krece tulum koji zavrsavamo oko ponoci.Imamo kompletnu infrastrukturu i sve sto je potrebno za kvaltetan i osmisljen skup, pocev od ozvucenja i benda koji cine nasi frendovi pa do kompletnog pribora za jelo.U celoj Romandiji slovimo za najorganizovanije po pitanju okupljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ako slovite za najnaj posalji neke slike da vidimo kako i to izgleda! A sto se tice Smedereva,poprilicno je bilo propusta ali je daleko od elementarne katasrofe kako si naveo ??? Mene licno najvise nervira sto ne prihvataju cak ni dobronamerne kritike koje su sami potvrdili da postoje.NPR.ispala oko WC-a. Ispalili nas potrudicemo se da dogodine bolje organizujemo i gotovo,a ne ma to nema veze j...WC A od klope za DZ jedino je ono zmijce bio na meniju i to bez lepinja koje su nestale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan šta vi upoređujete!?!?...jednu bogatu Švajcarsku sa jadnom i napaćenom Srbijom...svašta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...