KTM+A 547 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam isao do Rumunije i poneo aparat pa reko da slikam malo kacige mozda se jos nekom svide . Ja svaki put kad odem gledam ih mada sad vise nisam klinac ali i dalje volim da cujem tu muziku. mozda bi mi ovo danas vise pristajalo ova i nije po mom nekom ukusu ali nekom ce svideti sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim kacige za kros i jedino me one "uzbudjuju" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je cena ovih kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Posto je monster ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi nisam pitao posto su mozete pitati na email nomad.bike@gmail.com radnja je u temisvaru pitanja mogu na engleskom ili rumunskom ako nemozete da docekate do ponedeljka kad opet idem usput ako vas imteresuje mogu da slikam i drugu opremu posto za kros ima neverovatan izbor . A ako neko ima vizu za EU moze samnom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja im pisao pa cemo da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi nisam pitao posto su mozete pitati na email nomad.bike@gmail.com radnja je u temisvaru pitanja mogu na engleskom ili rumunskom ako nemozete da docekate do ponedeljka kad opet idem usput ako vas imteresuje mogu da slikam i drugu opremu posto za kros ima neverovatan izbor . A ako neko ima vizu za EU moze samnom . a da li donosir robu od tamo i da li moze nesto da naruci preko tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi nisam pitao posto su mozete pitati na email nomad.bike@gmail.com radnja je u temisvaru pitanja mogu na engleskom ili rumunskom ako nemozete da docekate do ponedeljka kad opet idem usput ako vas imteresuje mogu da slikam i drugu opremu posto za kros ima neverovatan izbor . A ako neko ima vizu za EU moze samnom . a da li donosir robu od tamo i da li moze nesto da naruci preko tebe? da samo drugarski kad ja imam posla tamo ,zato sam ti i stavio sajt da mozes videti cene ili poslati nekog ko ide ako ja nemogu . normalno nemogu da nosim nenormalnu kolicinu toga sa sobom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi nisam pitao posto su mozete pitati na email nomad.bike@gmail.com radnja je u temisvaru pitanja mogu na engleskom ili rumunskom ako nemozete da docekate do ponedeljka kad opet idem usput ako vas imteresuje mogu da slikam i drugu opremu posto za kros ima neverovatan izbor . A ako neko ima vizu za EU moze samnom . a da li donosir robu od tamo i da li moze nesto da naruci preko tebe? da samo drugarski kad ja imam posla tamo ,zato sam ti i stavio sajt da mozes videti cene ili poslati nekog ko ide ako ja nemogu . normalno nemogu da nosim nenormalnu kolicinu toga sa sobom . vidim e mail adrsu ali ne i sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan www.nomadsport.ro ali nemaju ceo izbor na sajtu kad odem u ponedeljak slikacu jos pa cu pustiti jos slika neke imas i u ovoj temi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29808.0 oko motora Zaboravih da stavim odnos valute sad je i kod njih bilo pomeranja pa je odnos prema euru 4.20 lei a bio je 3.50 +-malo vec oko5 godina mada kad malo razmislim i vise . tako da ako bude neka zezalica sa cenam a u rumuniji da znate da ni njih ne mimoilazi ovo sranje sa kursom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam tu Monster kacigu, samo crna varijanta za 200e. Odlicna kaciga vizuelno i po kvalitetu. Mada ne vozim cross, cujem iz tih krugova samo reci hvale za O'Neil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...