Jump to content

Moto Zajednica

Kove 450 Rally

Recommended Posts

• Pažljivo prati, 670 postova
  • Motocikl: Husqvarna 701 enduro

Ide pravo dobra ekipa iskreno vam zavidim. I naravno ne sumnjam u gomilu fantastičnih fotki

Promenio član Boban EN
  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 2129 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Kove je spreman za put. Pre koji dan sam stavio novu zadnju gumu (opet Tracker). Prethodna je prešla 2500km (od toga makar 1000km autoputa) i može još da se vozi. Ne bi potrajala celu vožnju u Gruziji tako da je ostavljam za lokal.

5axiOLV.jpeg

Napokon sa rešio ploču za prtljag. Moj dizajn, izrada uz nesebičnu pomoć Nikole iz Perun moto. Realno ima prostora za unapređenje, da lepše leži na motoru. Zbog putovanja nisam imao vremena za dodatne korekcije. Napravljena pre svega da radi sa mojim bisagama. Ima rupe za Kriega OS-Rack Loops tako da mogu i manje repne torbe da se postave. Meni je plan da na ploči bude vreća za spavanje, ona je kabasta i lagana.

ik5dTUr.jpeg

Da, fotke sa telefona su mi u rangu telefonske govornice. Jedan od retkih slučajeva da nisam imao "pravi" aparat uz sebe.

Ali čekajte, to nije sve! Motor je ovih dana bio u Burnout-u na servisu. Ulje, filteri i kontrola ventila. 6400km na satu. Dosta pre roka za proveru, ali bilo mi je važno da to uradim pre odlaska na put. Po povratku bi predviđeni interval bio prekoračen. Elem, svi ventili su u toleranciji i nije rađeno štelovanje.

Motor je spreman za transport, ja ga neću ni videti do Gruzije. Ostaje mi da postavim novi nosač telefona i da sve rezervoare napunim jeftinim stranim gorivom :)

• Sviđa mi se 11

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja