Boban EN 642 Napisano Jul 10 (promenjeno) Pažljivo prati, 670 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ide pravo dobra ekipa iskreno vam zavidim. I naravno ne sumnjam u gomilu fantastičnih fotki Promenio Jul 10 član Boban EN 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 5150 Napisano Petak u 21:24 Advanced Member, 2129 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kove je spreman za put. Pre koji dan sam stavio novu zadnju gumu (opet Tracker). Prethodna je prešla 2500km (od toga makar 1000km autoputa) i može još da se vozi. Ne bi potrajala celu vožnju u Gruziji tako da je ostavljam za lokal. Napokon sa rešio ploču za prtljag. Moj dizajn, izrada uz nesebičnu pomoć Nikole iz Perun moto. Realno ima prostora za unapređenje, da lepše leži na motoru. Zbog putovanja nisam imao vremena za dodatne korekcije. Napravljena pre svega da radi sa mojim bisagama. Ima rupe za Kriega OS-Rack Loops tako da mogu i manje repne torbe da se postave. Meni je plan da na ploči bude vreća za spavanje, ona je kabasta i lagana. Da, fotke sa telefona su mi u rangu telefonske govornice. Jedan od retkih slučajeva da nisam imao "pravi" aparat uz sebe. Ali čekajte, to nije sve! Motor je ovih dana bio u Burnout-u na servisu. Ulje, filteri i kontrola ventila. 6400km na satu. Dosta pre roka za proveru, ali bilo mi je važno da to uradim pre odlaska na put. Po povratku bi predviđeni interval bio prekoračen. Elem, svi ventili su u toleranciji i nije rađeno štelovanje. Motor je spreman za transport, ja ga neću ni videti do Gruzije. Ostaje mi da postavim novi nosač telefona i da sve rezervoare napunim jeftinim stranim gorivom 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...