Jump to content

Moto Zajednica

Kove 450 Rally

Recommended Posts

• U prolazu, 32 postova
  • Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900, Kove 450 Rally

Stage 4 :D Čisto da vidim da li ću zvukom konačno ugušiti ovaj moj subjektivni osećaj "nedostatka snage"... Mada Coober tvrdi da se kriva menja sa ili bez DbKiller-a, i da je bez njega opet još malo jači.. Nakon ovoga ostaje samo još 51zub zadnji lančanik.

IMG_20250416_110911_768.jpg

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 2030 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Danas sam odvojio nešto vremena i montirao štitnike za ruke. Odluka je na kraju pala na Acerbis X-Factor. Nisam baš oduševljen estetikom samih plastika, ali moram priznati da ovako na prvu štitnici deluju stvarno kvalitetno. Možda čak i robusnije od Barkbusters-a.

dkHsxoC.jpeg

CTlErzY.jpeg

Montaža je stvarno prosta. U pakovanju se dobija sve što je potrebno. Na originalni Kove upravljač se montiraju direktno, nisu potrebni adapteri za tanje kormane (dolaze dve različite debljine adaptera).

k9iLLpb.jpeg

Hog3vQn.jpeg

I za kraj jedan pozeraj :D

3hRFSz0.jpeg

• Sviđa mi se 11
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 239 postova
  • Motocikl: Gas Gas ES 700

Lepo izgledaju. Je l si ih kod nas uzeo?
Moram da proverim da li mogu na GG700 da se nabudže

Iz Njemačku. Uhvatio ih na nekom popustu na 24mx.de. Sa sve donošenjem ovamo su me koštali oko 110€. Mislim da sam ih viđao na Kupujem-prodajem za 15-16hiljada (osim ako je to bio X-Factory...), i to iz prodavnica. Ima ih i u X-Moto.

Moći će, nema nijedan razlog da ne mogu. Dolaze sa dve različite veličine adaptera (i treća opcija, kao kod mene, da se instaliraju direkt na korman bez adaptera). Onaj ekspandirajući anker što ide na kraj kormana pokriva sve od 13 pa do 17-18mm.

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 239 postova
  • Motocikl: Gas Gas ES 700

Aha, tek sad sam skontao da imaju ovaj "krivi" deo da zaobiđe kablove, top. Lepo izgledaju nema šta, cycra je baš skupa. Barkbusters sam imao, okej su ali da se promeni malo.

• Sviđa mi se 1

Ma da. Kod mene nisu ni blizu sajlama. Na kraju sam malo zbrzao montažu pa je na desnoj strani preblizu poklopcu vile. To ću morati malo da regulišem. Bilo kakav jači udarac bi mogao da ih iskrivi pa da štitnici udare vilu...

Ovi prorezi na deflektorima su od tanke plastike. Po potrebi se mogu iseći da bi se dobila bolja ventilacija. Verovatno to neću raditi.

• Sviđa mi se 2

Potpuno se slažem. Ovo je kineska kopija Anake Wild, ne voli ništa vlažno (uključujući i asfalt :D )

Sišao juče u šumu, da malo preprečim van asfalta. Odustao i okrenuo se posle 300m. Moglo je da se prođe, ali stvarno nisam bio raspoložen za borbu. Postajem mator...

• Haha 2

• Svrati ponekad, 304 postova
  • Motocikl: biće

Sedim popodne u kancelariji, nešto kuckam, i k'o velim, daj da malo "škicnem" u ovu temu, davno je prošlo od kad sam tumarao ovuda, kad ono...majstor Gliga živi san. I to ga baš onako...živi. I to za sve novce. 

Svaka čast i na fotkama i na pisaniju i trekovima kao i na predstavljanju motora kroz realne uslove ekspolatacije i ono za šta je ovaj motorin stvoren.

Kad se podmladim ( jer sam mator ), biću Gliga😀

• Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja