Luka9905 2457 Napisano Maj 26, 2025 Drug član, 461 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @jancha Ti ostaviš simboličnu kaparu i na dan predaje motora (i papira) ti predaš novac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha01 3 Napisano Maj 26, 2025 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jasno, u pravu si. Hvala.Sent from my SM-S928B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 202 Napisano Maj 27, 2025 Svrati ponekad, 57 postova Lokacija: Apatin Motocikl: CFMOTO 800MT Touring Prijavi odgovor kao problematičan Kolega uzeo nedavno od Borisa motor, sutra dan mu poslao papire koji su bili na carini. Sve rešeno, motor registrovan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 841 Napisano Maj 27, 2025 Drug član, 1455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro iskustvo sa Borisom. Što se motora tiče treba svima da bude jasno da je uvoz i masovna prodaja motora jedna industrija zarad ostvarivanja zarade ili profita tako da bez obzira na starost motocikla ili prikazane predjene km moraš da znaš da gledaš i prepoznaš šta te zanima jer i prodavac i da hoće da ti kaže sve nekada za svaki motor ne zna sve. Ja koliko sam video u tom trenutku tamo je bilo za svakoga ponešto. Kad kažem industrija isto kao za kola, kupuju se delom na aukcijama pa onda kreće popravka/prepravka I spremanje za uvoz jer se kupuju i neispravni ili nekompletni, bjutifuling u smislu skidanja nalepnica, poliranja, vraćanja u tzv fabričko stanje itd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1925 Napisano Ponedeljak u 07:42 (promenjeno) Marko, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: GPz810 unitrak, CZ 477 Prijavi odgovor kao problematičan Iznecu svoje iskustvo ovde koje moze biti od koristi ako neko bude isao da sebi bira neki stariji/jeftiniji motor iz njihove ponude. Moram da naglasim da sam ja trazio jedan odredjen model i ovaj u Bavanistu je bio ubedljivo najskuplji na oglasima (4000e za 2002 godiste) uz opis "Prva boja,nove gume, bez ulaganja,uvoz CH"). Bio sam spreman da pretplatim svesno motor i da uzmem dobar primerak. Najavio sam se tri dana ranije, znaci nisam dosao neplanirano tamo. U moru zaista lepih (i novih motora), bukvalno poslednji stoji primerak koji mene zanima. Sacekam 20 minuta da se izguraju motori koji blokiraju prilaz uopste ovom i isterujemo ga na sunce. Imam i šta da vidim: Prva boja da, ali zreo za celokupno farbanje. Obe stranice zakacene. Desni zmigavac - polomljen nosac pa lepljen. Zadnje sediste iscepano. Zadnji lonac ne dihtuje na granu (verovatno skidan/vracan sto puta za tehnicki u CH). Ok kontam nije strasno ali idemo dalje. Semering prednje vile - levi pušta. Slavina goriva - pušta, vlažna cela i to od ko zna kad. Da upalim motor: akumulator prazan. Na kablove. Skinem zadnje sediste da bih prisao akumulatoru, vidim nosac repa - plastika pukla. Pali iz petog puta na kablove. Ok kontam prazni su karburatori, nije dugo paljen ali znali su da cu doci mogli ste bar akumulator da zamenite i da motor uredno radi. Idemo dalje. Prednji diskovi za zamenu. Kontakt brava zaglavljena od stojanja na kisi negde. I slag na torti (podseticu vas pisalo je nove gume). Zadnja stara 4 godine. Nisam hteo ni da ga probam, zahvalio se i otisao. Mogu da mislim sta bi tu jos isplivalo kad bi poceo mehaniku da diram, ovo je bukvalno nakon 5 minuta gledanja. Neko ce reci sta si ocekivao? Sve je ovo ok za neki stari motor koji se uzima kao projekat, ali za primerak koji je ubedljivo najskuplji na oglasima 4000e - 2002, ne bi smelo da bude. Ako cu da motor radim od nule i restauriram, onda cu uzeti isti model sa trzista za duplo manje para pa krenuti u poduhvat. Domacin je ljubazan i sto se toga tice sve je ok ali sto neko kaze radi se o masovnom uvozu bez mnogo biranja osim po ceni a i tamo ima motora koji su odrzavani samo koliko mora da bi ostali na putu. Ne sumnjam da tamo ima dobrih motora novijih ali ako gledate starije nesto povedite DOBROG majstora sa sobom. Pozdrav svima. Promenio Ponedeljak u 07:58 član markovisacki 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12400 Napisano Ponedeljak u 09:02 Ne silazi, 2921 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan :Neko ce reci sta si ocekivao? Ocekujem bar realno stanje bez laganja.Ali ,bez laganja ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1925 Napisano Ponedeljak u 09:15 Marko, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: GPz810 unitrak, CZ 477 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno me čudi da motor nije prošao kroz standardni detailing/minimalni servis kakav prolaze svi motori na takvim mestima. Verovatno nisu imali volje budući da su glavna roba motori stari par godina i duplo skuplji. Ja bih verovatno bio spreman da progutam gomilu nedostataka da mi je ponudjen tako sredjen motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...