Dimitrije.Jolovic 6 Napisano Januar 23, 2024 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Jos nemam Prijavi odgovor kao problematičan Cao, Ja sam Dimitrije. 2007 Godiste, u skorije vreme sam postao zainteresovan za motore. Posto jos ne mogu da vozim kola odlucio sam da polazem za A1 i nadam se uskuro kupim motor. Ne razumem se u motore skoro nista, zato sam i dosao ovde. Svaki savet za pocetnika bi mi znacio. Hvala. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8310 Napisano Januar 23, 2024 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао. На правом си месту.....од почетника до Росија. Све на једном месту 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6465 Napisano Januar 23, 2024 Drug član, 1860 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Dimitrije. Kada budes kupovao motor ostavi pare i za opremu, kaciga, jakna i rukavice obavezno. 125 kubika u brojkama izgleda slabo ali ide i to jako dobro. Verovatno ces u auto skoli voziti skuter, da li ces posle nastaviti skuterom ili motorom to je na tebi, ni jedno ni drugo nije greska 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8091 Napisano Januar 23, 2024 Drug član, 842 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Dimitrije.Jolovic je napisao: Svaki savet za pocetnika bi mi znacio. Pamet u glavu! Dobrodošao. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8310 Napisano Januar 23, 2024 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, the_doctor je napisao: Pamet u glavu! Dobrodošao. И дупе уза зид 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitrije.Jolovic 6 Napisano Januar 23, 2024 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Jos nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Sharky - Alex je napisao: Dobro nam dosao Dimitrije. Kada budes kupovao motor ostavi pare i za opremu, kaciga, jakna i rukavice obavezno. 125 kubika u brojkama izgleda slabo ali ide i to jako dobro. Verovatno ces u auto skoli voziti skuter, da li ces posle nastaviti skuterom ili motorom to je na tebi, ni jedno ni drugo nije greska Hvala, bolje Vas nasao :). Imam nesto iskustva, moj cale ima neki elektricni skuter A1 kategorija, pa itekako znam da mogu biti brzi. Naravno, bezbednost na prvom mestu, znam da ovo cujete svaki dan, ali meni je ujak poginuo vozeci. Planirao sam da u pocetku vozim neki 50cc pa polako da predjem do leta na nesto poput yamaha r125. Sad jos samo treba skupiti 2.500 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2149 Napisano Januar 23, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и добро дошао, пуно безбедних и лепих километара 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano Januar 23, 2024 Drug član, 1708 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Mlad si k'o rosa, život je pred tobom, nigde ne žuri nego sakupljaj znanje, postepeno stiči iskustvo i veštine, a čuvaj se lažnog samopouzdanja i dokazivanja na dva točka.... Mnogi , metaforički, život porede sa putovanjem a prednost ljubavi prema motorima je što ovu metaforu pretvara u realnost. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Januar 23, 2024 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Januar 24, 2024 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 174 Napisano Januar 24, 2024 Svrati ponekad, 181 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prvo dobijao da vozim tomosa kajišara ,ako se neko seća ovog motora i u sedmom razredu Tata mi kupio pony express 50 ccm samo gas ,nema brzine. Pravio sam razne greške kao npr uzmem da podmazujem motor uljem pa krenem od ležajeva točkova pa podmažem i doboše kočnica . Naravno, bez kočnica udario sam u kapiju. Drugi put napumpam gume bez merenja verovatno 5-6 bara , i na prvoj vožnji prednja eksplodira a ja pravo u baru. Ovo pišem da objasnim ovom dečaku kroz šta sve će morati da prođe dok ne počne da uživa u jahanju ovih divnih mašina . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3495 Napisano Januar 24, 2024 Zainteresovan, 430 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Dimitrijo, sine Mitre, dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Januar 24, 2024 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Januar 24, 2024 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Januar 25, 2024 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...