Jump to content

Moto Zajednica

Dimitrije.Jolovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Jos nemam

Dimitrije.Jolovic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Cao, upravo polazem za A1, imam 16 godina. Planirao sam da kupim nesto poput yamaha r125. Zanima me da li ja mogu sam da registujem vozilo kao maloletnik? Hvala unapred!
  2. Cao, imam 16 godina i hteo sam da kupim prvi motor negde oko leta. Trebalo bi da polozim za A1 za nekih 20tak dana. Planirao sam da vozim neki 50cc skuter do leta da bih naucio. Sada moje pitanje je da li se isplati dati 2.500 evra za yamahu kad mogu da kupim cbr125 za 1.500e? Hvala unapred.
  3. Hvala, bolje Vas nasao :). Imam nesto iskustva, moj cale ima neki elektricni skuter A1 kategorija, pa itekako znam da mogu biti brzi. Naravno, bezbednost na prvom mestu, znam da ovo cujete svaki dan, ali meni je ujak poginuo vozeci. Planirao sam da u pocetku vozim neki 50cc pa polako da predjem do leta na nesto poput yamaha r125. Sad jos samo treba skupiti 2.500 evra.
  4. Cao, Ja sam Dimitrije. 2007 Godiste, u skorije vreme sam postao zainteresovan za motore. Posto jos ne mogu da vozim kola odlucio sam da polazem za A1 i nadam se uskuro kupim motor. Ne razumem se u motore skoro nista, zato sam i dosao ovde. Svaki savet za pocetnika bi mi znacio. Hvala.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja