bigbad86 825 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kao shto pishe. Cizme su BUKVALNO nove nisu ni beton ni vodu videle. Deda je doneo iz Nemachke. Postava je Coolmax. Ima po 5 protektora svaka chizma. (cevanica,peta,prsti,levi/desni chukalj). Ispod shnira i chichak trake je parche koze koje onemogucava prodiranje vode u istu. Koza je stvarno dobrog kvaliteta! Ima reflektujucu povrshinu pozadi koja takodje ne pushta vodu... osim ako ne ronite Cena je 60e. Uopshte se ne zurim niti mi je hitno, one se i onako 2, (slovima dve) godine vucaraju po kuci i nikako da ih obujem. A i dalje mirishu na novo:) Tako da ako mislite da ce ovaj oglas da bude tipa... padaju cene.. aktuelno.... dobro ajde moze 50e.... niko da se javi.... aktuelno.... 40e FIKSNO..... niko da kupi za 40e?..... i na kraju da prodam za 30e ne pada mi na pamet Chizme vrede toliko, ko nece... ne mora Evo malo slika: Aj pa tako ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan extra su ali mnogo daleko si a ne usudjujem se da ih uzmem bez probe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako...a i pasovale bi mi bolje kad padne cena ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Koje su velicine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Koje su velicine "Prodajem Touring Cizme br44" Aj objasni mi molim te koji deo ovde ti nije bio jasan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 26, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan A kako ih probati? Šala, ajd' izmeri unutrašnjost stopala. Sa ovom novom obućom nikad nisi siguran koji su stvarno broj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ček da vidim jesu li pojeftinile?......Nisu.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Postoji lepa verovatnoca da cu doci na davanje krvi 31, tako da ko odluchi da proba moze da svrati. A kako ih probati? Šala, ajd' izmeri unutrašnjost stopala. Sa ovom novom obućom nikad nisi siguran koji su stvarno broj. Ja nosim 43 broj chizama (imam 3 para ne rachunajuci ove), ove su mi BASH taman kad obujem jedan par charapa i jedne deblje charape. ...ček da vidim jesu li pojeftinile?......Nisu.... ;D Ne nisu I nece. Ako nece neko da kupi nosicu ih ja sa dva para charapa...TAMAN za ovi ladni dani Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Meni su velike nosim 42 jbg...malo sam corav.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2531 Napisano Januar 26, 2009 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Puu a svidjaju mi se nosim 46 :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodao Joski sa foruma za 60e iste takve. Pitajte njega za komentar kakve su i sl.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Idemo aktuelno i dalje 60e. Povoljnosti za forumashe, dajem kesicu "Stark" smokija uz njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo aktuelno i dalje 60e. Povoljnosti za forumashe, dajem kesicu "Stark" smokija uz njih To onaj sa kikirikijem Lepo od tebe, jel puna ili prazna kesica? xD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa puna naravno. Ako su nove chizme onda i nova kesica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nije vishe aktuelno. Prodate. Moze lock ili brisanje shta god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno,cizme su extra,bas kao sto su na slici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...