Саша 209 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! U potrazi sam za crash bar-om (roll bar) za BMW R1200RT 2007god. pa ako neko ima neka mi javi. Može samo donji oko mašine, a može i onaj povišeni što štiti i bočne plastike. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 359 Napisano Januar 19 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Sebića,063/838-09-81,on bi trebalo da ti reši taj problem...bez problema ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 209 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Kowalski je napisao: Pozovi Sebića,063/838-09-81,on bi trebalo da ti reši taj problem...bez problema ! Ne radi za RT modele! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 359 Napisano Januar 19 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan .Kolko se sećam,meni je radio na mom RTu. Ali verovatno,iz nekih razloga,je prestao da ih pravi. Nisam to znao pa zato izvini na pogrešnoj info... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1024 Napisano Januar 19 Drug član, 371 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da kontaktiraš @Baniša znam da je nabavljao Wunderlich barove nekima, a video sam da oni prave za tvoj motocikl. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 435 Napisano Januar 20 Svrati ponekad, 403 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Page Not Found - Aliexpress.com WWW.ALIEXPRESS.COM Drugar je narucio s Aliexpress-a , platices carinu i to je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 435 Napisano Januar 20 Svrati ponekad, 403 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan https://heedshop.eu/en_US/p/Crash-bars-for-BMW-R-1200-RT-2005-2009-black-front-rear/170 Imas i kod njih isto, ako imas koga u EU da ti posalju tamo da ne placas carinu kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 226 Napisano Januar 20 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @vucko23 imam ih u ponudi, samo oko agregata. Visoke za taj model nemam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3693 Napisano Januar 21 Astro Puki krsi sva pravila!, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan 063 8540 652 Probaj kod Davida iz Despotovca ako on nema vidi kod onog drugog iz Jagodine. Kucaj na KP u rubrici motori/oprema i delovi /Jagodina. Neko od nih dvojice ce imati ili ce ti nabaviti. Oni imaju original stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 209 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da osvežim temu, probađen i kupljen! Šaljem slike kada namontiram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 209 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Da zatvorim ovu temu, crash bar namotoran gde mu je mesto. Idemo dalje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 209 Napisano Mart 16 Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E drugari, evo da nastavim dalje u ovoj temi pošto je naslovljena sa nazivom modela motocikla. Sad posle nekoliko meseci posedovanja, i pređenih oko 2K km na BMW R1200RT imam jedno zapažanje! Neću ovde da opisujem motor, njegove vrline i mane, ima ga u temi "vozili smo" i tamo ću da to dodam kad ga još malo testiram, nego ono što bih ovde pitao jeste da sam zapazio da agregat ima tako da se izrazim"rupu u gasu" negde oko 4000-4500 o/min?! Iz nižih obrtaja ponese kao lud i onda tu negde na tim obrtajima utihne! Nije da ne vuče i dalje ali jednostavno se oseti taj prelaz! Elem, interesuje me da li je to odlika Boxer motora ili je nešto drugo u pitanju?Motor radi odlično, nema ni jednu grešku, pregledan mehanički i digitalno kod majstora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Mart 16 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gde je to vozili smo? Daj bas da procitam, zanima me tj model. Hvala sto delis utiske i zapazanja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 209 Napisano Mart 16 Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, N.F.S. je napisao: Gde je to vozili smo? Daj bas da procitam, zanima me tj model. Hvala sto delis utiske i zapazanja! Evo druže 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 209 Napisano April 23 (promenjeno) Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Da osvežim ovde temu, a i nemam dovoljno postova da bih pisao na pravom mestu. Potreban mi je zadnji kočioni disk za bmw r1200rt 2007 god. Ako neko ima, ili pak zna nekoga ko bi mogao imati, molim da podelite. Znam da ima kod Radulovića, ali bih to ostavio kao zadnju opciju, a znate i sami zbog cega. Hvala Promenio April 23 član Саша Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 23 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Саша je napisao: Pozdrav! Da osvežim ovde temu, a i nemam dovoljno postova da bih pisao na pravom mestu. Potreban mi je zadnji kočioni disk za bmw r1200rt 2007 god. Ako neko ima, ili pak zna nekoga ko bi mogao imati, molim da podelite. Znam da ima kod Radulovića, ali bih to ostavio kao zadnju opciju, a znate i sami zbog cega. Hvala imenjače ,NG zadnji disk,vrhunski kvalitet ,nema greške,okrugli,naravno nov za 115 evra ,dobiješ na ruke uz sok za 2 nedelje,ako ti je interesantno javi se na 0641352299 po moguđstvu do kraja nedelje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 209 Napisano Jun 9 Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovo rešeno, kupljen nov zadnji od kolege sa foruma, i kupljeni dobri polovni prednji tako da je to to za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...