ProMaster 8511 Napisano Januar 17 (promenjeno) Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Na skretanju za Košutnjak, se nalazi motor, čudno ostavljen, bez tablice. Oštećen levi bočni kofer. Nema rezona da ga sam vlasnik ostavi ovako.. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Bulevar Patrijarha Pavla, Beograd, Serbien Ako znate da je nekome otudjen motor, javite... Promenio Januar 17 član ProMaster 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4755 Napisano Januar 17 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ovih dana na fejsu da je nekome ukraden baš ovaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8511 Napisano Januar 17 Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam našao i javio čoveku, nadam se da je njegova .. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6080 Napisano Januar 17 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ProMaster je napisao: Upravo sam našao i javio čoveku, nadam se da je njegova .. Jel to to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8511 Napisano Januar 17 (promenjeno) Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam mu dodatne slike, ispašće da nije, njegov ima roštilj na koferu.. Takodjer i sedište nije isto... Mislim da je neko ipak pao ovde sa ovim, ima plastika oko motora... To opet ne objašnjava zašto nema tablice... Promenio Januar 17 član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Januar 17 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prošao danas, ili je pao ili je sudar bio, ima tih polomljenih plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...