Aspi 85 Napisano Ponedeljak u 19:14 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/14/2025 at 2:04 PM, Zlatko LA said: Druga prica sto se samog verglanja tice, medju top 3 stavke koje se treba uraditi ovom motoru. @Aspi druze moj hvala sto si ovo radio pre mene i detaljno opisao, nemam sta da dodam. Ih, upali ko metak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2852 Napisano Utorak u 18:34 Drug član, 1281 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički vizir na mestu, perfect! Tečni silikon i čekamo zimu lagano. Migavci mi se nikako ne svidjaju, doći će i oni na redu. Sent from my iPhone using Tapatalk 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex71 50 Napisano Utorak u 19:55 (promenjeno) U prolazu, 46 postova Lokacija: Niš Motocikl: Moto guzzi V 35; Kawasaki zr 7; Yamaha FZS 1000 fazer; Kawasaki versys 1000; Triumph tiger sport 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Свака част друже, оживио си тему. Ево и ја са пар фотки мог лепотана да дам мали допринос. Promenio Utorak u 19:57 član Dex71 Грешке у куцању 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2852 Napisano Utorak u 20:16 Drug član, 1281 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno druže, nema puno pisanja o ovom modelu. Imamo čast da to promenimo. Tvoj je kompletan paket + poboljšana verzija. Svaka čast, full motor u svakom smislu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21658 Napisano Utorak u 20:38 Integrisan, 6794 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad te ne mrzi, za mene jedan snimak walkaround oko motora dok radi. Da vidim i cujem. To mi je cool 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2852 Napisano Utorak u 20:49 Drug član, 1281 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Čim ga budem startovao, Bože zdravlja za Dedamrazijadu kod nas. Nadam se odmah posle Nove Godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 282 Napisano Utorak u 22:18 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor da ima kardan, bio bi moj wet dream (ne mislim nista lose o lancu, prosto sam lenj da to cistim i odrzavam) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15636 Napisano Utorak u 22:21 Integrisan, 8188 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ne moraš da održavaš ako nećeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2852 Napisano Sreda u 05:55 Drug član, 1281 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Na prethodnom CBF-u koji je stigao iz CH je lanac bio upravo kao što Alekre kaže. Ne verujem da je nekad od zamene bio očišćen, pogotovo deo kod prednjeg lančanika, pa se opet vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1060 Napisano Sreda u 06:33 Drug član, 3027 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FZ1S Prijavi odgovor kao problematičan Znam licno coveka koji je presao 30.000km sa fabrickim lancem na novom motoru, a da ga nikada nije podmazao... doduse nije nikad ni prao motor puskom, mozda i to ima veze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3980 Napisano Sreda u 09:08 Malinar u pokusaju, 1821 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lično više volim prenos lancem, a održavanje i nije neki bauk, a na banditu sam prešao 70 000km i nije bio za zamenu još uvek. Lanac ne voli jaku hemiju i pranje pod pritiskom, svakih 300 km prodjem onom nauljenom četkom i teraj dalje, posao od minut bukvalno, ko god ima centralni štender. Ja lično lanac ne perem nikada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11490 Napisano Sreda u 09:23 Hronični Motociklopata, 7722 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nema toliko potrebe ako ga samo uljem mažeš ono lakše spada sa lanca ali takođe s tim se spira i prljavština, problem su lepljivi sprejevi, rade posao, ali lanac posle zahteva pranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2852 Napisano Sreda u 13:07 Drug član, 1281 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Milomire brate postavi koju sliku Tigra zbog koga je sve ovo počelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3980 Napisano Sreda u 16:18 Malinar u pokusaju, 1821 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Većina iz teme zna da je tiger u mom vlasništvu od @N.F.S.-a i kada sam ga uzeo, bio je bez tačkice. Ja sam mu napravio 2 mala ožiljka na bočnoj plastici, jbg meni je to radni konj koji se tera. Jedino što ga pazim je da se na zavrće hladan u obrtaje i da mu promenim ulje do 8000 km. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2852 Napisano Sreda u 19:29 Drug član, 1281 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Mačak u čizmama. Dobra stvar sa tim protaper navlakama. To je poenta svega, voznja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3980 Napisano Sreda u 20:44 Malinar u pokusaju, 1821 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam, ja mislim da su ove navlake spas za vile, neoprenske su sa jakom čičak trakom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 85 Napisano Četvrtak u 20:24 (promenjeno) U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce sad docekati deda mraza da donese poklon. Black Samco Silicon creva za Tigra. Promenio Četvrtak u 20:25 član Aspi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11490 Napisano Četvrtak u 20:46 Hronični Motociklopata, 7722 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, milomir22 je napisao: Šta znam, ja mislim da su ove navlake spas za vile, neoprenske su sa jakom čičak trakom. Jes ružno u pm, ali vredi, čuva vile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2852 Napisano juče u 08:51 (promenjeno) Drug član, 1281 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Aspi predpostavljam ebay? koliko izlaze ukupno, verovatno ne jeftino? Promenio juče u 08:52 član Zlatko LA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15636 Napisano juče u 09:58 Integrisan, 8188 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Silikonska creva radi i jedna naša firma. Rade i za motocikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 85 Napisano juče u 16:22 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Zlatko LA said: @Aspi predpostavljam ebay? koliko izlaze ukupno, verovatno ne jeftino? Naravno ebay. 170e + kad dodje kod nas na carinu da li je carinik ustao na levu ili desnu taj dan. 6 hours ago, Alekre said: Silikonska creva radi i jedna naša firma. Rade i za motocikle. Iskreno, nisam ni znao da iko to radi kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2142 Napisano pre 21 sati Drug član, 1615 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih više koji rade, evo recimo jedne firme O nama | Silikonska i gumena creva | Gipkom SILIKONSKA-CREVA.COM O nama | Gipkom (Bul. despota Stefana, Beograd) | gipkom.com | osnovan je 2007. godine u Trsteniku. Osnovna delatnost firme je proizvodnja creva za (sisteme hlađenja, dovod goriva itd) auto industriju. Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2852 Napisano pre 3 sati Drug član, 1281 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li provereni link za preuzimanje TuneEcu aplikacije, pokusao sam danas da nadjem ali mi ne uspeva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 85 Napisano pre 2 sati (promenjeno) U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zlatko LA said: Postoji li provereni link za preuzimanje TuneEcu aplikacije, pokusao sam danas da nadjem ali mi ne uspeva? TuneEcu imas samo kao .apk za android.Pre je bilo za windows al vise ne pustaju update-ove. Link za .apk TuneECU for Android TUNEECU.FR Promenio pre 2 sati član Aspi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 85 Napisano pre 1 sat U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Par fotki od danasnjeg druzenja. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...