fat boyOS 11 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan POWDER COATING ! ! ! tocno... gdje ima alata i boja za powder coating? to je neseto s cim bi se bavio(izmedju ostalog) kad otvorim firmu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan POWDER COATING ! ! ! tocno... gdje ima alata i boja za powder coating? to je neseto s cim bi se bavio(izmedju ostalog) kad otvorim firmu... ozda je ovo http://www.plastamen.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mali update! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Plastifikacija je zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Plastifikacija je zakon! Hm, ovo je ofarbano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10179 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1056 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moje farbao i koristio sam program "Glasurit" i šprickit i bazu i lak i prezadovoljan sam,jedino je velika j*bada priprema ali ko voli nek izvoli ili zasuči rukave ili plati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan suzana izgleda extra ovi beli tockovi su joj legi EXTRA!! maki da predjes puno srecnih kilometara !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan suzana izgleda extra ovi beli tockovi su joj legi EXTRA!! maki da predjes puno srecnih kilometara !!!!! Preporuka za tvog brata, dobro ih je ofarbao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan neznam ja ih nisam video posle farbanja,ali znajuci da su farbani u komori i znajuci njega kako frabma mislim da su stvarno super ofarbani...i stvarno lepo motor sada izgleda nemogu prestati da gledam slike! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bas si ga nasminkao lepo za sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu. Hocu da farbam felne na sradu. E sada prethodni vlasnik je izgleda cesto menjao gume jer je farba na ivici u velikoj meri oguljena. E sada da ne bi smirglao celu felnu kako da poravnjam farbani deo felne i oguljeni. Da li smem da gitujem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da znaci da je cesto menjao gume, mozda jednostavno majstor kod kog je menjao nije imao dobru masinu pa je gulio felnu. Mom najboljem drugaru su cak uspeli i da iskrive felnu na Cagivi Freccii. Nego, moja preporuka ti je da ako vec hoces da farbas felne a da to bude extra kvalitetno i da ti dugo traje, onda najbolje da ih odneses na peskiranje i onda ispocetka da ih pripremis, spricgitujes i ofarbas, ja bar tako radim kod mene u servisu kada farbam felne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Brko. Imas li nekog da mi preporucis za peskarenje. i da li moram da vadim lagere iz tockova. Pretpostavljam da moram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Lagere iz tockova ne moras da vadis, mozes da ih zastitis ali mroas dobro da slucajno negde ne udje pesak a sto se tice preporuke za peskaranje, javice se valjda neko iz Beograda ko ce ti reci gde mozes da ispeskiras tamo posto ja znam jednog ali taj je u Mladenovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze. cesto idem za Arandjelovac tako da ih mogu ostaviti u Mladenovcu. Posalji mi kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10179 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1056 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja moje felne nisam hteo da peskarim jer jedne koje sam video peskarene kada su ofarbane nisu imale pun sjaj jer aluminska felna je pri procesu peskarenja dobila grubu teksturu.Ja sam moje dobro izšmirglao pa prešao šprickitom i farbao i mogu se pohvaliti da su ispale perfektno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Decembar 24, 2009 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Jos bolja priprema od peskarenja je tretiranje "suvim ledom". tj. tecnim azotom koji je na nekih -70-80 st.(ne znam bas koliki minus) i velika prednost ovog nacina pripreme je sto uopste nije abrazivan poput peska, nema prasine jer u radu pri dodiru sa predmetom koji je na sobnoj temperaturi on jednostavno trenutno isparava i samim tim skida farbu, masnocu i sl, extra fora, video sam. Moj drugar to radi u Zemunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan @ Interceptor BP: Moracu da te razocaram ali to je samo priprema u pitanju. Taj ko je radio te felne pa dobio grubu teksturu ocigledno nije nesto uradio kako treba pa je zato tako ispalo. Evo ti npr. sjaj nekih felni koje su peskirane pa farbane kod mene: http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=1052#pictop http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=1071#pictop http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=1253#pictop http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=1264#pictop A evo i od kola dve felne pre i posle, na njima se bolje vidi sjaj: http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=519#pictop http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=520#pictop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu. Hocu da farbam felne na sradu. E sada prethodni vlasnik je izgleda cesto menjao gume jer je farba na ivici u velikoj meri oguljena. E sada da ne bi smirglao celu felnu kako da poravnjam farbani deo felne i oguljeni. Da li smem da gitujem.. Otpasce kod prve montaze guma, garantujem! Uzmi od nekog ko ima shlajfericu i za cas posla ih izravnas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...