Jahači magle 19 Napisano Decembar 23, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Crossrunner Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Novi smo na forumu. Planiramo putovanje po Italiji sledeće sezone. Krenuli bi u junu . E da imamo dosta iskustva u putovanjima Naš ( ja i supruga kao suvozač) plan otprilike izgleda ovako. Trebinje pa u Dubrovnik na trajekt do Barija. Onda Alborabelo pa do Matere. Iz Matere bi preko Amalfi obale do Napulja. Onda na sever u Firencu i preko Venecije do Celja. I onda lagno nazad za BGD. Ne bi prelazili više od 350 km dnevno . To planiramo da traje nekih 15ak dana. Ako je neko bio da napiše naki savet tipa gde spavati šta obići pogotovo posle Napulja. Dotle nam je o.k plan . Ili šta izbegavati . Hvala unapred . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1741 Napisano Decembar 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 893 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put! I mi cemo na tu stranu, krajem aprila, samo sto cemo od Napulja da se spustimo na Siciliju i ponovo na trajekt. Mislim da vam je Bar usko grlo. Gledali smo dosta i raspitivali se, taj trajekt je samo sezonski, saobraca jednom ili dva puta nedeljno, moras bas da se uklapas prema njemu, a izgleda i neku licencu da su izgubili. Drac ili Dubrovnik su vam mnogo bolje varijante. Do Draca moze da se spusti i na drugu stranu, preko Novog Pazara i Rozaja, na Gusinje u Albaniju onda onim serpentinama do Skadra i niz obalu. Promenio Decembar 23, 2023 član Gile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jahači magle 19 Napisano Decembar 23, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Crossrunner Prijavi odgovor kao problematičan Tako i planiramo . Trebinje nam je.o.k gradić. A onda je blizu Dunrovnik. U aprilu me " brinu" kiše . Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1794 Napisano Decembar 29, 2023 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/23/2023 at 1:23 AM, Jahači magle said: Pozdrav svima. Novi smo na forumu. Planiramo putovanje po Italiji sledeće sezone. Krenuli bi u junu . E da imamo dosta iskustva u putovanjima Naš ( ja i supruga kao suvozač) plan otprilike izgleda ovako. Trebinje pa u Dubrovnik na trajekt do Barija. Onda Alborabelo pa do Matere. Iz Matere bi preko Amalfi obale do Napulja. Onda na sever u Firencu i preko Venecije do Celja. I onda lagno nazad za BGD. Ne bi prelazili više od 350 km dnevno . To planiramo da traje nekih 15ak dana. Ako je neko bio da napiše naki savet tipa gde spavati šta obići pogotovo posle Napulja. Dotle nam je o.k plan . Ili šta izbegavati . Hvala unapred . U Firenzi je zanimljiva Galerija Akademije Galleria dell'Accademia di Firenze WWW.GALLERIAACCADEMIAFIRENZE.IT La Galleria accoglie il David di Michelangelo ed espone una vasta collezione di capolavori pittorici... Mislim da se karte mogu kupiti unapred na internetu, da ne cekate u kilometarskom redu ispred. Kada ste vec u Toskani bilo bi lepo obici je. Posto idete ka Sloveniji mozda bi mogli posvetiti jedan dan Trstu? Ja bih izbegao posetu Veneciji sem u zimskom periodu. Guzve su nezamislive. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Decembar 31, 2023 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri putopis Šniranje Čizme, mi svo vozili odozgo, ima puno informacija.https://forum.bjbikers.com/topic/211642-%C5%A1niranje-%C4%8Dizme-2022/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...