N.F.S. 22201 Napisano Decembar 19, 2023 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pomenuti nosac kofera, u louisu je 130eura ja cu evo ponuditi za 50. Sve sto treba za namestanje, srafovi, distanceri, nosac... Na njemu jos stoji originalna deklaracija. Slike sutra (nisam jos rasturio) kada mi od Banise stigne nosac ali drugi tip (givi, za njegove sipke vezujem stapove za pecanje i sator ). Indentican ovome sa slike. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Decembar 19, 2023 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek cek da ti slikam kada uvezem svasta nesto sa strane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Decembar 20, 2023 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nosac skinut, evo slika... Nije ovako drljav vec sam sa hladnog uneo da slikam pa kondenzovao paru. Sve za montazu, samo da se usrafi iznad rukohvata. (Kao na slici iznad). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Decembar 31, 2023 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne otimajte se ljudi 5000din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Februar 14, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Opet medju delovima ispliva ovaj nosac, taman sam na njega zaboravio Aktuelna je prodaja, lep i diskretan . Evo par slika dok je na motoru bio.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Februar 28, 2024 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Taj nosač od zlata....otišao sa motorom kao da je od lima I dan danas me duša boli za banditom iako je bio sa carburatorima ( znam da je to protiv tvojim verski ubedjenja) bio je strava motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10540 Napisano Februar 28, 2024 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Koliko kg trpi nosač? Kako se ponaša kad se muški natovari? Imam koferče od 46 litara, bude sigurno 20-ak kg kad ga nakrkam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Februar 28, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pise na njemu do 7.5kg... Kofer (plasticni) nisam video da preko 10kg trpi (po papirima). Tovario sam dobro, sta da ti kazem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Februar 28, 2024 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Disko Nindža je napisao: @N.F.S. Koliko kg trpi nosač? Kako se ponaša kad se muški natovari? Imam koferče od 46 litara, bude sigurno 20-ak kg kad ga nakrkam. Ja sam moj tovario bez milosti. Pitanje je više koliko ti trpi ploča i kofer. Po PS 10 kg 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10540 Napisano Februar 28, 2024 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Na mom koferu piše max 5kg, a kad idem na more uvek je bio natovaren minimum 15kg, planirao sam uzeti onaj sa cevima, razmisliću još. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10071 Napisano Februar 29, 2024 Ne silazi, 2323 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan U kineskom dovezao džak lepka za pločice, 25 kg. Kofer nije osetio, Liberty takođe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Mart 13, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prodato . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...