sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 16, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.blic.rs/vesti/hronika/saobracajna-nesreca-kod-pecinaca-jedna-osoba-poginula/exqwqq3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Decembar 17, 2023 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, dečak od 18-19 godina je udario zafirom čoveka na tomosu automatiku. Ne znam detalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dreamzz 87 Napisano Decembar 17, 2023 U prolazu, 14 postova Lokacija: NP Motocikl: Suzuki V Strom 650, Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam pomislio da se makar ovih par hladnih meseci neće ocde otvarati teme... Tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 17, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre jedno desetak dana je mladić na velikom motoru izleteo sa puta i poginuo.Dole negde u ,, užoj,, Srbiji. Niko ovde nije ništa pisao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 29 Napisano Decembar 17, 2023 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dreamzz je napisao: Taman sam pomislio da se makar ovih par hladnih meseci neće ocde otvarati teme... Sve dok nema snega i minusa,vozi se...s tim idu i nesreće,na žalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...